Generaldirektoratet för mynt- och frimärkstryckeri för att rekrytera 85 arbetare

Generaldirektoratet för mynt- och frimärkstryckeriet
Generaldirektoratet för mynt- och frimärkstryckeriet

Generaldirektoratet för Darphane and Stamp Printing House ligger i Istanbul, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. Nej: 6 Cevizli 4857 offentliga arbetare för 13 yrken kommer att rekryteras i enlighet med arbetslagen nr 85 och förordningen om förfaranden och principer för anställning av anställda till offentliga institutioner och organisationer utfärdade på grundval av denna lag för att vara anställda på arbetsplatser i Kartal.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Kandidater som placeras i personalen vid generaldirektoratet för Mint and Stamp Printing House kommer att vara anställda med en laglig minimilön under en 2-månaders provperiod.

Ansökningar från dem som avskedas från sina uppgifter eller yrke i enlighet med relevant disciplinlagstiftning från offentliga institutioner och organisationer och de som berövas offentliga rättigheter accepteras inte.

Arbetare som ska rekryteras i de tjänster som krävs enligt de relevanta bestämmelserna i förordningen om förfaranden och principer som ska tillämpas vid rekrytering av arbetare till offentliga institutioner och organisationer, fyra gånger det antal lediga platser (meddelat personalnummer) som deklareras av İŞKUR och antalet suppleanter kommer att bestämmas av en muntlig (intervju) tentamen som ska hållas av generaldirektoratet.

Som ett resultat av placeringen kommer kandidater som inte har de kvalifikationer som krävs för utnämning och de som har gjort falska, vilseledande eller falska uttalanden och har bestämt sig i sina preferenser inte utses. Även om det görs av misstag avbryts tilldelningsprocessen. Kandidater som inte skickar in de begärda handlingarna inom tidsperioden, även om de uppfyller kvalifikationerna och villkoren för den personal de placeras, kommer inte att startas.

Bland dem som har placerats och utsetts, de som inte kan börja sin tjänst inom 30 dagar (utom de som inte kan börja sin tjänst på grund av födelse, sjukdom, militärtjänst osv.) Från och med person, de som uppfyller de villkor som krävs kommer att kunna utnämnas.

Bestämmelsen i frasen "de som har prioritet vid utstationering till arbete" som anges i artikel 5 i förordningen om de förfaranden och principer som ska tillämpas vid rekrytering av arbetstagare till offentliga institutioner och organisationer utgör inte en rätt till förmån för den sökande i nämnda placering.

ANSÖKNINGSMETOD, DATUM OCH PLATS

Ansökningar Turkey Business Association (TEO) 16.01.2023 online via webbplatsen - kommer att hållas 20.01.2023/XNUMX/XNUMX.

Ansökningar som görs personligen, via post eller e-post accepteras inte, förutom onlineansökningar.

Günceleme: 16/01/2023 10:34

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar