De blev yrke med nagel- och nagelproteskursen på Profession Factory

De blev proffs med Nagel- och nagelproteskursen på Yrkesfabriken
De blev yrke med nagel- och nagelproteskursen på Profession Factory

Det finns ett stort intresse för nagel- och nagelproteskursen i İzmir Metropolitan Municipality Vocational Factory. Praktikanter lär sig tricken med jobbet av expertutbildare och kliver in i yrket.

Izmir Metropolitan Municipality Vocational Factory, som tjänar till att öka arbetskraftspotentialen och utbilda kvalificerad personal, väckte stor uppmärksamhet med sin nyöppnade nagel- och nagelproteskurs. Praktikanterna, som drar nytta av kurserna i dessa yrken, som är bland de senaste årens mest populära affärsområden, lär sig detaljerna om nagelproteser tre dagar i veckan och detaljerna om nagelkonst två dagar i veckan av branschens mästare . Praktikanter som vill omvandla sina färdigheter till inkomster med kursen som öppnas av İzmir Metropolitan Municipality kan dra nytta av utbildning på Yenişehirs yrkesverkstad.

Första gratis protes- och konstkurs i Izmir

Izmir Metropolitan Municipalitys yrkesverksamma fabrikstränare Büşra Güngör sa: "För första gången i İzmir erbjuder Yrkesfabrikens filial gratis nagelproteser och kurser i nagelkonst. Våra elever får också allt sitt material här. Under de senaste åren har denna sektor utvecklats mycket i Turkiet och Izmir. Vi ville svara på behovet av mellanpersonal med olika affärsområden. Vi får många förfrågningar. Våra praktikanter bär sina guldarmband när de tar examen.”

Den här kursen är en fantastisk möjlighet för oss.

Praktikant Figen Saher sa: "Förra sommaren bestämde jag mig för att gå en nagelproteskurs. Jag undersökte deras priser. Det var en dyr kurs, men jag var tvungen att gå den här kursen, det hade blivit en enorm bransch. Senare när jag tittade på kurserna på kommunens hemsida såg jag att den här kursen fanns och jag anmälde mig. Det är gratis och nära mitt hus. Jag bor i Fethiye på sommaren och jag funderar på att göra en plats i Fethiye”.

Arzu yusuflerler sa att kursen som öppnats av Yrkesfabriken är en fantastisk möjlighet, "Det finns ingen annan institution i İzmir som tillhandahåller denna tjänst gratis. Jag har sysslat med bokföring i många år, men nagelarbete är väldigt tilltalande för mig. Jag kommer att ta itu med det här jobbet efter att kursen är över, säger han.

Şükran Erdinç sa, "Den första vägen till mina drömmar och mål var nagel- och nagelproteskursen på Yrkesfabriken. Jag har en bebis på 14 månader. Jag tänkte mycket, hur kan jag lämna det, men alla här har varit väldigt hjälpsamma. Jag började till och med prova det jag lärde mig hemma. Jag tror att vi kommer att gå längre på den här vägen, säger han.

Günceleme: 24/01/2023 10:59

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar