Keçiören, Center för underhållning under terminen

Somestirde nöjescenter Kecioren
Keçiören, Center för underhållning under terminen

Ahmet Çalık skridskobana, Sea World, linbana och Natural Life Park, som verkar inom Keçiörens kommun, fortsätter att vara ett nöjescentrum för barn och ungdomar under terminen. I dessa anläggningar, som är bland de mest besökta platserna av familjer som kommer från olika platser i Keçiören och utanför Keçiören med sina barn, har eleverna möjlighet att ha gratis underhållning hela dagen.

Keçiörens borgmästare Turgut Altınok, som bjuder in studenter som vill njuta av terminen till fullo, till Keçiören med sina familjer, sa: "Våra lokaler som vi har byggt för våra barn, som är framtiden för vår stat och nation, väcker stor uppmärksamhet under terminen. Vi har gjort våra anläggningar gratis så att våra barn från alla samhällsskikt lätt kan dra nytta av det. Eftersom det är semesterperioden, upplever vi en hektisk tid i vårt distrikt med ankomsten av våra barn utanför Ankara. Vi är glada över att se våra blommor och änglar ha roligt i vårt distrikt.” sa.

center of fun i somestir kecioren kecioren bel tr

center of fun i somestir kecioren kecioren bel tr

center of fun i somestir kecioren kecioren bel tr
 

Günceleme: 24/01/2023 11:08

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar