BOTAŞ ska rekrytera 261 fast anställda

BOTAS kommer att rekrytera funktionshindrade och före detta dömda anställda
BOTAS

BOTAŞ Pipelines and Petroleum Transport Joint Stock Company meddelade att de kommer att anställa 261 personer för att ge sysselsättning inom sin egen struktur.

Petroleum Transport Inc. med Pipelines (BOTAŞ) har publicerat ett meddelande om personalrekrytering. Enligt tillkännagivandet om personalrekrytering som publicerats av BOTAŞ kommer 22 fast anställda att rekryteras från 261 olika provinser bland akademiker och associerade examen utan krav på KPSS. Ansökningar kommer att göras genom İŞKUR.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Enligt BOTAŞs personalrekryteringsguide är de första villkoren för att de 261 personerna som ska rekryteras genom muntlig tentamen att vara en associerad examen eller grundexamen och att ha fått tillräckligt med poäng i den relevanta KPSS-poängtypen.

Ansökningar börjar den 16 januari 2023. Kandidater kommer att ha 5 dagar på sig att slutföra sin ansökan via İŞKUR. Ansökningarna avslutas den 20 januari 2023.

Günceleme: 12/01/2023 14:32

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar