Grunden till Batıkent rekreationsområde kommer att läggas i morgon

Batikent rekreationsområde
Batıkent rekreationsområde

Ankara Metropolitan Municipality har börjat arbeta med det gigantiska rekreationsområdet som ska föras till Batıkent. 229 tusen kvadratmeter park med ett kontraktsvärde på 453 miljoner 420 tusen TL; Förutom att det är klimatpositivt tema sticker den ut med sina 80 procent grönytor. Den banbrytande ceremonin för rekreationsområdet kommer att hållas söndagen den 22 januari kl 16.00 med deltagande av det republikanska folkpartiets ordförande Kemal Kılıçdaroğlu och ABB:s president Mansur Yavaş.

Ankara Metropolitan Municipality, som ökar antalet grönområden som kommer att ge huvudstaden en frisk fläkt, har börjat arbeta med rekreationsområdet som ska föras till Yenimahalle-distriktet.

Det 420 tusen kvadratmeter stora området, som är ledigt i Batıkent Kentkoop-distriktet, kommer att förvandlas till ett gigantiskt rekreationsområde efter arbetet från miljöskydds- och kontrollavdelningen.

I rekreationsområdet med ett kontraktsvärde på 229 miljoner 453 tusen TL; Samtidigt som det är planerat att inkludera en ungdomsgård, kvinnoklubb, utställningshall, teträdgård, cafeteria, bönerum, parkeringsplats och kiosker, glömdes inte områden där medborgarna kan idrotta som de vill.

I rekreationsområdet; Det kommer att finnas två inomhusidrottsanläggningar, basket, minifotbollsplaner och tennisbanor, och en volleyboll och en professionell fotbollsplan vardera.

Batikent rekreationsområde

BIOLOGISK DAMM OCH EKOLOGISK BRO

Miljöprojekt kommer också att vakna till liv i parken, som planeras stå klar 2023. Det kommer att finnas sociala lokaler och idrottsplatser i området med temat ”klimatpositivt” och 80 procent av det ska vara grönområden.

Parken, som kommer att ha en omättlig visualitet med en biologisk damm på 3 tusen 676 kvadratmeter, kommer att ha en 17 kilometer lång promenadväg och en 6 kilometer lång cykelbana.

I syfte att förse huvudstadsmedborgarna med ett grönområde där de kan få mycket syre i frisk luft, kommer ABB att samla 40 80 träd och 7 tusen växter som är kompatibla med huvudstadens klimatförhållanden, förutom 100 tusen kvadrat meter gräs och 300 XNUMX kvadratmeter ängar i parken.

Batikent rekreationsområde

STIFTNINGSCEREMONI SÖNDAG DEN 22 JANUARI 2023

Den banbrytande ceremonin för det gigantiska rekreationsområdet, som planeras vara färdigt inom året, kommer att hållas den 22 januari 2023. CHP:s ​​ordförande Kemal Kılıçdaroğlu och ABB:s president Mansur Yavaş kommer också att närvara vid ceremonin som kommer att hållas på Kentkoop Mahallesi 1867. Gatuadress.

Batikent rekreationsområde

Günceleme: 21/01/2023 14:36

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar