Akdag Ski Center väntar på säsongen

Akdag Ski Center väntar på säsongen
Akdag Ski Center väntar på säsongen

Samsun Metropolitan Municipality slutförde underhållet av stolliften i Ladik Akdağ Ski Center, där adrenalinentusiaster visar stort intresse för vinterturism, och gjorde den redo för säsongen. 1900 meter lång stollift med landskapsarkitektur väntar skidälskare med det förväntade snöfallet.

Turisminvesteringar fortsätter i Samsun, som är värd för 4-säsongsturism med sina stränder, spa, termiska anläggningar, platåer, sjöar, vattenfall, naturliga och kulturella egenskaper. Samsun Metropolitan Municipality, som tog anläggningen, pisten och stolliften i drift i oktober i Akdağ Ski Center, en av de viktiga vinterturismadresserna i Svartahavsregionen, slutförde sina arbeten och gjorde den redo för säsongen.

SCHEMA MODERNISERAD

I det moderniseringsarbete som inleddes av Maskinförsörjnings- och reparationsavdelningen i oktober, demonterades alla mekaniska system och delar och stolliften genomgick ett omfattande underhåll och reparation. I studien, där järnbastionerna demonterades och testades om de var trasiga eller spruckna, visades rulldäcken på 16 stolpar, 230 rullbussningar, axlar och kulor, 460 svänghjulslager i drivstationen, 74 filketsystem, färdbromsbelägg och hjuldäck ersattes med originalen. Axeljusteringar av stolparna gjordes. Räddningsmotorer, remskivor och datorhårdvarusystem kontrollerades en efter en.

ARBETEN FULLT

Samsun Metropolitan Municipality, som lägger stor vikt vid moderniseringen av stolliften, slutförde vägbreddningen, landskapsarbetet och banunderhållet och tog skidcentret till säsongen. Akdag Ski Center, som ligger 80 km från Samsun och 7 km från Ladik-distriktet, förväntar sig att ta emot inhemska och utländska turister denna säsong.

TEKNISKA DELAR FÖRNYADE

Samsun Metropolitan Municipalitys maskinförsörjnings- och reparationsavdelningschef Savaş Kaygusuz undersökte körproven för den moderniserade stolliften: "Vi har slutfört en 3-månaders underhålls- och reparationsprocess i alla våra mekaniska system, inklusive vår stollift. I linje med instruktionerna från vår president Mustafa Demir hade vi en omfattande moderniseringsperiod. Vi har agerat mycket lyhört för att anläggningen ska kunna betjäna de turister som vill åka grässkidor inte bara på vintern utan även på sommaren.”

Günceleme: 22/01/2023 13:48

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar