Volkan Atlas presenterade sin andra singel

Volkan Atlas presenterade sin andra singel till Begeniye
Volkan Atlas presenterade sin andra singel

Volkan Atlas, som har varit intresserad av musik sedan en tidig ålder och är ett av de välkända namnen inom apoteksbranschen i Izmir, presenterade sin andra singel Hükmen Galip för musikälskares smak.

Ditt arbete i turkisk slow pop-stil YouTube och andra digitala musikplattformar, sa Atlas att låten berättar en trasig kärlekshistoria.

Volkan Atlas uppgav att klippet och arrangemanget av Hükmen Galip, vars texter och musik tillhör İzmir-tandläkaren Serdar Devrim Erkmen, framfördes av Korat Eriş med Ramp Music-etiketten, och att klippet spelades in i Alsancak.

Volkan Atlas noterade att musik är hans passion och konstaterade att han kavlade upp ärmarna till det bättre efter de positiva reaktionerna på hans första verk, Love Crimes, och lade mer kraft på både tolkning och musikalitet. Artisten konstaterade att ingen ansträngning kommer att gå obelönad, och betonade att den andra singellåten, Hükmen Galip, fick stor uppskattning, nådde en stor publik och publiken ökade, trots släppet av den andra singeln, Hükmen Galip.

Volkan Atlas sade att han har varit intresserad av musik som amatör i flera år och har sjungit i vänliga församlingar, och sa att han fortsatte sin musikaliska resa med det betydande stödet från tandläkarna Serdar Devrim Erkmen och Korat Eriş.

Genom att uttrycka att hon fortsätter att ta sånglektioner och fortsätter sina repertoarstudier, tillade Atlas att de också har börjat arbeta med ett rörligt stycke special för sommarmånaderna.

Günceleme: 20/01/2023 10:32

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar