Stormvarning för Istanbul: öexpeditioner inställda

Stormlarm för expeditioner på Istanbulön inställt
Storm Alert Island Expeditioner inställda för Istanbul

Marmararegionen har varit påverkad av sydvästliga sydvästliga vindar sedan i morse. Det förväntas att Lodos kommer att vara under påverkan av en storm i Istanbul från klockan 09.00 på morgonen och kommer att fortsätta sin effekt fram till midnatt i morgon. Det bedöms att stormen, som kommer att nå en hastighet av 40 till 70 km i timmen i hela Istanbul, kan nå 80 km på platser i Eyüp, Arnavutköy, Büyükçekmece, Silivri och Çatalca-distrikten. I uttalandet från AKOM uppmanades man att vara försiktig och försiktig mot trädfall, tak- och skyltflygning, rökgasförgiftning och störningar i sjötransporter som kan uppstå på grund av den sydöstra stormen som kommer att fortsätta att vara effektiv under de kommande två dagar.

LODOS HINDER FÖR SJÖTRANSPORTER

Sydväst, som började visa sin effekt i morse, blockerade först sjötransporter. Bostancı-Moda-Kadikoy-Kabataş linjeexpeditioner genomfördes innan de kunde stanna vid Modapiren. City Lines flyg från Kınalıada - Burgazada - Heybeliada - Büyükada ställdes in på grund av ogynnsamt väder och havsförhållanden fram till ett andra tillkännagivande.

Likaså Avcılar-Bakırköy-Yenikapi- Kadıköy, Beşiktaş-Adalar-flyg är inte heller möjliga på grund av den sydöstra regionen. Expeditionsstatus kommer att tillkännages direkt från City Lines konton i sociala medier.

Günceleme: 17/01/2023 11:03

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar