Signaturer för Beşikdüzü linbana

Signaturer för Besikduzu linbana
Signaturer för Beşikdüzü linbana

Ett kontrakt undertecknades i Ankara mellan Beşikdüzü kommun och Selser Company, som vann anbudet, för linbanan Beşikdüzü, vars anbud hölls under de senaste dagarna.

Linbaneproblemet, som har pågått i 3,5 år i distriktet Beşikdüzü, löstes med ett öppet anbud som hölls av Beşikdüzü kommun. Selser Company, som har hyrt linbanan Beşikdüzü i 24 år, driver och driver linbanor i olika regioner i Turkiet.

KONTRAKT SKREVET FÖR BEŞİKDÜZÜ-TELEFONEN

Signaturer undertecknades idag i Ankara mellan Selser Company, som leasade Beşikdüzü linbana i 24 år, och Beşikdüzü kommun. Efter undertecknandeceremonin uttalade Beşikdüzüs borgmästare Ramis Uzun, som gjorde ett uttalande till pressens medlemmar, att de aldrig ville att denna anläggning, som har en befolkning på 350 miljoner, skulle förbli inaktiv och sa: "Vi har alltid kämpat med detta förstående sedan du tillträdde. Efter det anbud vi gjorde skrev vi idag kontrakt med entreprenörsföretaget i Ankara. Det är viktigt att detta företag har funnits i linbanan sedan 2008 och är en av de bästa vetarna i Turkiet. Förhoppningsvis kommer det att stå till tjänst för vårt distrikt och vår region under turistsäsongen 2023. Må det vara till nytta för vårt distrikt, Trabzon och vår region.

Signaturer för Besikduzu linbana

Günceleme: 17/01/2023 10:30

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar