Hulusi Kentmen firas med IETT Bus på sin födelsedag

Hulusi Kentmen D firades med IETT Bus på årsdagen
Hulusi Kentmen firas med IETT Bus på sin födelsedag

Hulusi Kentmen, "farbror till Tonton" från Turkish Cinema, firas med IETT-bussen på 111-årsdagen av hans födelse. Med hänvisning till fotografiet av Kentmen vid İETT-hållplatsen i Rumeli Hisarı, var utsidan av en buss som passerade samma hållplats täckt med målningar av mästerkonstnären.

IETT har inte glömt mästerkonstnären Hulusi Kentmen, som har spelat i 278 olika filmer under hela sin biokarriär, och har en enorm fanbas från 7 till 77, särskilt med rollerna som pappa och kommissarie. IETT sammanförde passagerarna med bussen speciellt designad för Kentmen den 20 januari, hans födelsedag. Med hänvisning till konstnärens fotografi vid İETT-hållplatsen i Rumeli Hisarı, İstinye Dereiçi som passerar samma hållplats – Kabataş Exteriören på en buss på linjen / 22 gjordes om och började sin resa på sin födelsedag.

Bussen med Kentmens fotografier ska vara på väg i en vecka. Istanbuliter, İstinye Dereici – Kabataş kommer att kunna använda bussen som går genom linjen. IETT kommer att fortsätta att fira vårt lands doyens inom kultur och konst med olika evenemang.

Günceleme: 22/01/2023 12:43

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar