Grunden för bron för att ansluta fyra stadsdelar i Adana lades

Grunden för bron för att ansluta fyra stadsdelar i Adana lades
Grunden för bron för att ansluta fyra stadsdelar i Adana lades

Adana Metropolitan Municipality borgmästare Zeydan Karalar fortsätter att arbeta oavsett konceptet arbetstid för att minska infrastruktur- och överbyggnadsproblemen i staden och för att skapa ett mer beboeligt Adana. President Zeydan Karalar, som har gjort Adana till en stad som ser på framtiden med tillförsikt, med de tjänster han har utfört och den ledningsstrategi han har implementerat sedan dagen han tillträdde; Han lade grunden till bron som förbinder stadsdelarna Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler och Levent. Bron ska byggas i enlighet med gång- och fordonstrafiken.

Adana Metropolitan Municipality borgmästare Zeydan Karalar, CHP Adana Deputerade, politiker, chefer för olika icke-statliga organisationer, kommunfullmäktigemedlemmar, chefer, byråkrater och lokalbefolkningen deltog i den banbrytande ceremonin som hölls i Levent District.

När de talade vid ceremonin, där stort intresse och kärlek visades till president Zeydan Karalar, tackade muhtarerna president Zeydan Karalar för hans tjänster.

TJÄNST TILLHANDAHÅLLS RUNT ADANA UTAN DISKRIMINERING

President Zeydan Karalar, som uppgav att de tillhandahåller intensiva tjänster över hela Adana, oavsett om folket röstar på dem eller inte, och att de ordnar prioriteringen efter behoven, meddelade att de har gjort betydande investeringar i staden Yüreğir.

KVANTITETEN OCH KVALITETEN PÅ TJÄNSTEN ÖKAR

Borgmästaren Zeydan Karalar uttryckte att bron kommer att påverka många stadsdelar och gav de goda nyheterna om andra nya broar och tjänster.

President Zeydan Karalar, som också gav information om de tjänster som Yüreğir utfört, uppgav att en rekordnivå av asfalt hälldes ut och att de var extremt fast beslutna att möta behoven.

ADANA ÄR I TRYGA HÄNDER

Borgmästaren Zeydan Karalar förklarade att de förbereder sig för att tillhandahålla mycket större och viktigare tjänster i Adana, att när inkomsten ökar kommer service och socialbidrag att öka. President Zeydan Karalar sa: "Oroa dig inte, Adana är i trygga händer. Den här brodern till dig kommer att fortsätta arbeta för dig dag och natt.”

Efter talen lades grunden till bron.

Lokalbefolkningen och cheferna uttryckte också sin tacksamhet för deras tjänster.

Günceleme: 16/01/2023 11:37

Liknande annonser

1 Kommentar

  1. Jag hoppas att du kommer att kasta en bro som förbinder mudik hadr och havutlu.
    Vi önskar er en bra dag, hoppas vi ses vid valet

Yorumlar