En första i huvudstaden: ABB Rainbow Foreign Language Education Centre öppnat

Ett första ABB Rainbow utbildningscenter för främmande språk öppnades i huvudstaden
Ett första ABB Rainbow utbildningscenter för främmande språk öppnades i huvudstaden

I samarbete med Ankara Metropolitan Municipality och Seda Yekeler Education Foundation (SEYEV), en första i huvudstaden, genomfördes projektet "Rainbow Foreign Language Education Center". Från centrum invigt av ABB:s president Mansur Yavaş; Kapitalinvånare mellan 15-25 år, särskilt barn till familjer som får socialt stöd, kommer att kunna dra nytta av detta.

I samarbete med Ankara Metropolitan Municipality Social Services Department och Seda Yekeler Education Foundation (SEYEV) har ett nytt projekt genomförts för att göra det möjligt för invånarna i Başkent i åldern 15-25, särskilt barn till familjer som får socialt stöd, att lära sig ett språk.

"Rainbow Foreign Language Education Center", ett första i huvudstaden, öppnade sina dörrar med en ceremoni där ABB:s president Mansur Yavaş deltog.

SLOW: "DE KOMMER ATT FÖRBÄTTRA SIN VÄNSKAP OCH SIN ENGELSKA"

I sitt tal vid öppningsceremonin av centret sa ABB:s ordförande Mansur Yavaş: "Vi har samlats här idag för en bra service. Vi tog ett beslut från vårt kommunfullmäktige och vi hade ett samarbete med SEYEV tidigare. I Kesikköprü erbjöd vi en femton dagar lång kurs för barn i missgynnade familjer, vilket gjorde det möjligt för dem att börja lära sig en bra engelska.”

Slow fortsatte sina förklaringar enligt följande:

”Nu har vi startat en sådan här tjänst här i den här regionen som ligger nära alla skolor dit ungdomarna kommer mest. Hit kommer unga människor, de kommer att öva mer här. De kommer både att lära sig engelska och fortsätta sin utveckling med de metoder de kommer att göra. Jag tror att det kommer att vara mycket användbart. Ett sådant centrum fanns inte i Ankara. Det kommer att tillhandahålla gratis tjänster till särskilt missgynnade grupper och deras familjer. här med varandra sohbet de kommer att prata. De kommer att förbättra sin engelska samtidigt som de utvecklar sin vänskap. Så när de slutför sin utbildning vid en senare ålder tror jag att de kommer att ha stor nytta av att kommunicera med världen över internet. lycka till. Grattis. Min lärare Seda har ett ordspråk; språket tillägnas, inte lärs. Jag hoppas att ni alla lär er ett bra engelska språk."

SEYEVs president Seda Yekeler sa: "Efter bröd och vatten är folkets mest grundläggande behov utbildning och vi har mycket tur att vi har en kommun och en borgmästare med denna vision. Vi är medvetna om detta och vi undertecknar ett sådant projekt i hjärtat av staden och förändrar oturen på denna plats.”

Ett första ABB Rainbow utbildningscenter för främmande språk öppnades i huvudstaden

NIVÅ ENGELSKA SPRÅKUTBILDNING

Utbildningar på centret där hundratals ansökningar gjordes från första dagen; Efter att ha fastställt de engelska språknivåerna för ungdomar och barn kommer de att ges till olika nivågrupper som YM1, YM2, YM3.

Lektionerna som ges av utbildarna för SEYEV, som inrättades för att ge lika möjligheter i engelsk utbildning, kommer att organiseras kostnadsfritt. Tack vare tal- och lästillfällena där individuella studier kan göras utöver lektionerna, kommer barnens språknivåer att förbättras.

Biblioteket i centrum, där lektionernas längd bestäms till 40 minuter, innehåller både engelska böcker och världsklassiker. Eleverna kommer att kunna spela engelska spel genom att studera i biblioteket och "English Cafe", där en helt engelsktalande miljö erbjuds.

Ett första ABB Rainbow utbildningscenter för främmande språk öppnades i huvudstaden

ONLINE APPLIKATIONSSYSTEM

Ett kursprogram kommer att skapas efter placeringsprovet för ungdomar och barn som ansöker online via adressen "dil-mer.ankara.bel.tr". Förutom läroplanen kommer eleverna att kunna delta i sessionerna med tidsbokningssystemet för att dra nytta av talcentret.

På utbildningscentret där det framhålls att kunskaper i ett främmande språk inte är ett "inlärt" utan ett "förvärvat" inslag, syftar det till att unga och barn ska göra engelska till en del av deras liv.

Ett första ABB Rainbow utbildningscenter för främmande språk öppnades i huvudstaden

Ett första ABB Rainbow utbildningscenter för främmande språk öppnades i huvudstaden

Günceleme: 24/01/2023 12:57

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar