Çiğli Reningsverk Konstruktion Anbudsresultat

Cigli avloppsreningsverk Konstruktion Anbudsresultat
Foto: IZSU

Den fjärde fasens anbudsförfarande för Çiğli Advanced Biological Wastewater Treatment Plant, som är bland de största anläggningarna i Turkiet inom sitt område, hölls av İZSUs generaldirektorat. Anbudskommissionen kommer att tillkännage resultatet av anbudet, för vilket endast ett företag har lämnat ett anbud, under de kommande dagarna efter dess utvärdering.

Anbudet som hölls för den fjärde fasens andra leveranskonstruktionen av Çiğli Advanced Biological Wastewater Treatment Plant hölls vid İZSU General Directorate. Faber İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., som deltog i anbudet som enda anbudsgivare för projektet, vars ungefärliga kostnad fastställdes till 4 miljoner 516 TL. och ARBIOGAZ Environmental Technologies Industry and Trade Inc. partnerskap lämnade ett erbjudande på 315 miljoner 598 tusen liras. Det slutgiltiga beslutet kommer att meddelas inom de närmaste dagarna inom ramen för utvärderingen av anbudsuppdraget i enlighet med artikel 650/16 i Upphandlingskommunikén.

Anläggningens kapacitet kommer att öka till 820 tusen 800 kubikmeter.

Med den planerade 4:e fasens reningsenheten kommer ytterligare 216 tusen kubikmeter reningskapacitet per dag att erhållas. Den dagliga behandlingskapaciteten på 604 tusen 800 kubikmeter kommer att ökas till 820 tusen 800 kubikmeter. Därmed kommer Çiğli Treatment Plant att vara i första hand igen som reningsverket med högst kapacitet i Turkiet.

Nödvändigt underhåll och renoveringar vid Çiğli Waste Water Treatment Plant, som är i drift 24 timmar om dygnet, kommer att accelerera med införandet av den fjärde fasen, och det kommer att vara möjligt att behandla avloppsvatten med högre flödeshastigheter i regnigt väder. Liksom i det befintliga reningsverket kommer avloppsvattnet i de nya ledningar som ska byggas att renas med rent biologiska metoder och inga kemikalier kommer att användas.

Det är avgörande för vikens renlighet

Fjärde fasen fungerar, Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç SoyerDet är ett av de viktigaste stegen mot vikens renhet och återupplivandet av dess ekosystem. I Çiğli Advanced Biological Wastewater Treatment Plant, vars revisionsarbeten påbörjades sommaren 2022, förnyas också de biologiska bassängerna och de enheter som är anslutna till bassängerna. Revisionsarbetena spelar en viktig roll för att hålla kvaliteten på anläggningens reningsvatten och anläggningens effektivitet på önskad nivå fram till slutförandet av den fjärde etappen, andra leveranskonstruktionen.

Anbudet omfattar byggandet av avloppsreningsverket (inklusive civila, mekaniska, elektriska arbeten, driftsättning och utbildning) med avancerade biologiska metoder med en genomsnittlig flödeshastighet på 2,5 m3/s (216000 3 m630/dag kapacitet. XNUMX (sex hundra och trettio) ) från webbplatsens leverans) är kalenderdagen.

Günceleme: 12/01/2023 16:38

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar