Ankara Road Crossing Bridges of Cenup Canal i Bursa Renoverad!

Bro över södra kanalen i Bursa Renoverad
2 broar över södra kanalen i Bursa renoverade!

Bursa Metropolitan Municipality fortsätter sitt arbete med att förnya befintliga broar samt nya vägbroar och korsningar. Inom ramen för arbetet förnyades 2 separata broar på Cenup-kanalen, som passerar under Ankara Road i gränserna till Serme-distriktet i Kestel-distriktet.

Genom att fortsätta sina ansträngningar för att ta fram radikala lösningar på transportproblemet i Bursa, fortsätter Metropolitan Municipality att förnya de gamla broarna som har svårt att möta behoven. Metropolitan Municipality, som renoverade och öppnade två broar över Deliçay Stream och Cenup Canal, som byggdes i Yıldırıms Samanlı-distrikt för cirka 40 år sedan och inte längre klarar av trafikbelastningen i regionen, har nu förnyat Ankara Road som korsar broarna i Cenup-kanalen. Två separata broar på Cenup-kanalen, som passerar under Ankara Road i gränsen till Serme-distriktet i Kestel-distriktet, har förnyats helt. Inom ramen för arbetet tillverkades 3 borrade pålar och 2 balkar, 160 tusen kubikmeter schaktfyllning och 77 tusen kubikmeter betongbeläggning. Efter färdigställandet av broarna slutfördes arbetet på Ankaravägen med cirka 12 ton asfaltbeläggning.

Problemfri transport

Metropolitan Municipality borgmästare Alinur Aktaş sa att de fortsätter att arbeta med att förbättra befintliga vägar och broar, samtidigt som de tar med nya vägar, broar och korsningar till Bursa i syfte att problemfria transporter. Borgmästare Aktaş uttryckte att Ankara Road är den viktigaste axeln i staden, "Förnyelsen av trottoarbroarna inom gränserna för vårt Kestel-distrikt var också viktig. Broarna över den södra kanalen som passerade under vägsträckan hade fullbordat sitt ekonomiska liv. Inom ramen för studien förnyade vi båda broarna. Vi kan ha stört trafikflödet lite under arbetets gång. Men med våra förnyade broar kommer det inte att behövas något arbete på många år.”

Günceleme: 12/01/2023 15:04

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar