Alstom utnämnd till "Top Employer" i Indien för tredje året i rad

Alstom utsedd till bästa arbetsgivare i Indien för tredje gången i rad
Alstom utnämnd till "Top Employer" i Indien för tredje året i rad

Alstom, världsledande inom smart och hållbar mobilitet, fick Global Top Employer 22-certifieringen för första gången, med certifieringar i 2023 länder jämfört med 2022 länder 14. Det här är fjärde året i rad som Alstom Group får denna utmärkelse i Europa, tredje året för Asien-Stillahavsområdet och Nordamerika, inklusive Indien, och det första för Mellanöstern.

På grund av den ekologiska omställningen måste Alstom svara på den växande internationella efterfrågan på mer moderna och hållbara mobilitetslösningar. Med en orderbok på 85,9 miljarder euro upprätthåller koncernen en utmärkt rekryteringsdynamik och smart och hållbar mobilitet, särskilt unga talanger.

Olivier Loison, VD för Alstom Indien, sa: "Detta är ett stolt ögonblick för oss eftersom vi framgångsrikt bibehåller vår position som den enda topparbetsgivaren i den indiska mobilitetsindustrin för tredje året i rad. På Alstom har vår personalagenda varit central för vår affärsutsikt, och denna vinst är ett bevis på våra anställdas rena engagemang och engagemang. "Vi strävar efter att fortsätta bygga ett större engagemang för vår mångfaldiga arbetsstyrka och att stärka och stödja dem i deras karriärmål."

Med en stark orderstock på över 4,7 miljarder euro från sin verksamhet och optimism för den indiska marknaden, fortsätter företaget sitt anställningsmål 2023. Med fortsatt fokus på rekrytering över hela värdekedjan från tillverkning till metoder, upphandling och funktioner kommer rekryteringen att vara en blandning av ingenjörer, tekniker och datavetenskapsexperter. Teamet i Indien har växt stadigt under de senaste åren, från över 2016 2.000 heltidsanställda 10.500 till över XNUMX XNUMX teammedlemmar idag. Företaget satsar hårt på att fostra och utbilda talanger på alla nivåer, från yngre akademiker till ingenjörer och seniora ledare som bidrar till smart och hållbar mobilitet.

Idag är Alstom den enda omcertifieringsorganisationen inom den tunga verkstads- och mobilitetssektorn i Indien. Detta är ett bevis på Alstoms fortsatta engagemang för att skapa en bättre arbetsplats genom utmärkta personalmetoder.

Alstom investerar och utbildar nya medarbetare

Alstoms rekryteringsstrategi riktar sig särskilt till unga akademiker. Företagets flaggskepp Young Engineering Graduate Program (YEGP) är ett prisbelönt signaturprogram. Alstom Indien har sett en enorm tillväxt sedan starten 2015. Idag har Alstom över 1.700 XNUMX civilingenjörer rekryterade genom detta program. programmet har startat

Det har vuxit avsevärt från en liten kohort av 51 ingenjörer och mer än 2022 nyutexaminerade som representerar 17 stater och mer än 40 universitet och institutioner under 300. År 2023 planerar Alstom att rekrytera mer än 25 civilingenjörer från över 40 delstater och över 650 universitet och ingenjörsinstitutioner över hela Indien. Campusvalet och utvärderingsprocessen inkluderar panelmedlemmar från ett tvärsnitt av företagsledare, experter och HR-proffs som identifierar unga talanger för att skapa smartare och grönare mobilitetslösningar för Indien och världen.

Lärande kultur på Alstom

Alstom i Indien förlitar sig på en stark intern kultur av lärande för att säkerställa integration och utveckling av sina unga rekryter. I genomsnitt ger Indien 21 timmars lärande per anställd och år med den senaste tekniken, jämfört med 27 timmars lärandemål per anställd och år. Med en omfattande katalog är Alstoms lärplattform (iLearn) särskilt digital och kan nås från var som helst, när som helst på vilken utrustning som helst (dator, surfplatta eller smartphone). Alstom University levererar uppslukande virtuell verklighetsupplevelser genom sina regionala campus, såväl som genom metaversen, med avatarer och 3D-modeller tillgängliga från persondatorer eller virtuell verklighetsheadset.

Profiler som bidrar till innovation och implementering av Alstoms lösningar

Alstom utvecklar hållbara och smarta mobilitetslösningar. Företaget erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter genom hela värdekedjan inom alla funktioner, främst ingenjörsarbete, samt inom inköp och projektledning. I linje med trenderna inom tekniksektorn är mjukvaruteknik och cybersäkerhet bland de mest dynamiska funktionerna. Nya jobb relaterade till väte är också mycket värdefulla.

Günceleme: 23/01/2023 14:40

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar