Har 2023 OEF-provplatser tillkännagivits? AÖF Exam Entrance Places Document Enquiry Screen

AOF examen
AÖF-examen

AÖF-examensantagningsplatser har meddelats. Anadolu University Open Education Faculty AÖF höstterminens slutprov kommer att hållas ansikte mot ansikte på tentamenscentra den 21-22 januari 2023. Med bara några dagar kvar till tentorna frågar studenterna: "Är AÖF-examensinträdesplatser utannonserade, när kommer det att meddelas?" När han letade efter svar på hans frågor kom ett uttalande i sista minuten från Anadolu University. AÖF examensbevis har öppnats för tillgång för kandidater. Hur får man inträdesdokument för Anadolu University AÖF-examen?

När kommer AÖFs höstterminsprov att hållas?

AÖF höstterminens slutprov kommer att hållas ansikte mot ansikte den 21 - 22 januari 2023.

Har AÖF-examensbesöksplatser annonserats?

AÖF höstterminens slutprov Inträdesdokument är öppna för åtkomst. Du kan skriva ut din inloggningsinformation för tentamen från din studentautomatiseringssida. För AÖF examen inträdesdokument förfrågningsskärm KLICKA HÄR.

Anadolu University OEF Exam Schema 2023

Höstterminens slutprov: 21 - 22 januari 2023

Vårterminens halvtidsprov: 15–16 april 2023

Vårterminens slutprov: 27–28 maj 2023

Sommarskoleprov: Augusti 19 2023

Vad är AÖF godkänt betyg?

Slutprov, även kallade slutprov, påverkar terminsgenomsnittet med 70 %. Eftersom det inte finns några smink- eller sminkprov vid Anadolu University Open Education Faculty, påverkar slutproven majoriteten av betygspoängen.

I AÖF-proven kommer 20 frågor att ställas från varje kurs som kandidaterna ansvarar för. Godkänt betyg på AÖF-kurs fastställdes till 35.

Günceleme: 16/01/2023 12:54

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar