TÜRASAŞ Eskişehir Regional Directorate Järnvägsköp

TURASAS Eskisehir Regional Office Rail Inköp
TÜRASAŞ Eskişehir Regional Directorate Järnvägsköp

Turkish Rail System Vehicles Industry Joint Stock Company (TÜRASAŞ) Eskişehir Regional Directorate publicerade sitt tillkännagivande om anbudet "Rail Purchase" med nummer 2022/1345612 den 08 december 2022.

Sista dag för att lämna anbud till anbudet meddelades den 02 januari 2023 kl. 14.30. Förfrågningsunderlaget kan erhållas från TÜRASAŞ Eskişehir Regional Directorate (Hoşnudiye Mahallesi Ahmet Kanatlı Caddesi 250 Tepebaşı/Eskişehir-Tel: 26490 0222 224 00) för 00 TL.

Registrera dig på vår webbplats som vi har publicerat upphandling Meddelande informationssyfte Istället geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de ursprungliga Budgivning Dokument Dokument Skillnader mellan originaldokument geçerlidir.kaynak i den officiella tidningen, dagstidningar, webbsidor offentliga institutioner och organisationer.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar