Emirates A380 landar i Nya Zeeland

Emirates A landar i Nya Zeeland
Emirates A380 landar i Nya Zeeland

Emirates flaggskepp A380 har gjort en viktig landning på Aucklands flygplats. Emirates dubbeldäckare har gjort sin första flygning till Auckland sedan februari 2020, vilket visar på ökad efterfrågan på resor till och från Nya Zeeland.

Denna speciella dagliga flygning mellan Dubai och Auckland välkomnades på Aucklands flygplats före landets första sommar, som kommer att vara utan karantän sedan pandemin.

Emirates flight EK448 avgick Dubai International Airport kl 10:05 och landade i Auckland kl 11:05 lokal tid. Med en beräknad flygtid på 16 timmar från Dubai till Nya Zeeland och 17 timmar och 15 minuter åt andra hållet tog flyget även tillbaka titeln som den längsta rutten i Emirates flygnätverk med 14.200 XNUMX km. Med denna funktion är flygningen bland de längsta non-stop kommersiella flygningarna i världen.

Som ett bevis på de ständigt växande banden med landet har Emirates flyg till Nya Zeeland i 19 år. Emirates har tillhandahållit dagliga flyg till Nya Zeeland och andra länder under hela pandemin, samtidigt som de tillhandahåller viktiga varor till och från landet på SkyCargo-flyg.

Den nya uppdateringen av flygningarna ger passagerare mer flexibilitet och valmöjligheter i sina resplaner, samtidigt som restiden minskar genom att tillhandahålla bekväma förbindelser till andra rutter i flygbolagets flygnätverk, inklusive destinationer i Europa och Mellanöstern.

Emirates A380-upplevelsen fortsätter att vara efterfrågad av passagerare, med 14 First Class-sviter och 76 Business Class konvertibla säten. Passagerare som reser till och från Auckland kan njuta av rymliga och bekväma hytter, exklusiva produkter som Onboard Lounge, First Class-sviter och Shower&Spa som ger passagerarna de bästa upplevelserna på himlen, och det prisbelönta underhållningssystemet ombord med över 5000 på -kräver underhållningskanaler, de kan ta bort det. Flygbolaget ökar successivt användningen av sitt flaggskepp A380 parallellt med den ökande efterfrågan på resor. Emirates A380 betjänar för närvarande 25 globala destinationer i 37 länder, och antalet kommer att nå 2023 i mars 42.

Günceleme: 07/12/2022 14:18

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar