Arrangemang av Trabzon Airport International and Domestic Terminal Building Anbudsresultat

Arrangemang av Trabzon Airport International and Domestic Terminal Building Anbudsresultat
Arrangemang av Trabzon Airport International and Domestic Terminal Building Anbudsresultat

Arrangering av Trabzon Airports befintliga internationella terminal och konstruktion av 2 fasta bro-Rotunda-byggnader för inrikesterminalbyggnaden och arrangemang av den utgående passagerarloungen Arbetsanbudsresultat

Arrangemang av Trabzon Airports befintliga internationella terminal med 2022/1151086 KIK-nummer och inflygningskostnad på 719.333 2 TL av General Directorate of State Airports Authority (DHMI) Inköps- och försörjningsavdelning och konstruktionen av 675.000 fasta bro-Rotunda-byggnader för inrikesterminalbyggnaden, och avgångspassagerarhallen Cem Balkan Engineering vann anbudet på Arrangemangsjobbet med ett bud på XNUMX XNUMX TL.

Anbudet omfattar projektarbetena för Trabzon Airports befintliga internationella terminalarrangemang och konstruktion av 2 fasta bro-Rotunda-byggnader för den inhemska terminalbyggnaden och arrangemang av avgångspassagerarhallen. Arbetets varaktighet är 120 (hundratjugo) dagar från dagen för arbetets början.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar