xDrive deltar i världens mest kända spelmässa Gamescom!

xDrive deltar i Gamescom, världens mest kända spelmässa
xDrive deltar i världens mest kända spelmässa Gamescom!

Banbrytande och ledande företag inom branschen med sitt breda produktsortiment och designlinje xDrive spelstolarkommer att representera Turkiet bland de globala varumärkena inom spelstolar genom att delta i Gamescom, världens största dator- och spelmässa, som hålls i Köln, Tyskland, mellan 24-28 augusti 2022.

xDrive deltar i Gamescom, världens mest kända spelmässa

xDrive kommer att delta för första gången på Gamescom, som kommer att hållas på Kölnmesse Exhibition Centre den 24-28 augusti 2022. Dess produkter, 10.1. Hall kommer att ställa ut i monter B049.

xDrive deltar i Gamescom, världens mest kända spelmässa

Gamescoms xDrive Spelarstolar Fatih Yalçın, General Manager för xDrive, betonade att det har en strategisk betydelse för ”Gamescom Fair, som branschproffs följer med stort intresse varje år, introducerar sina nya produkter och skriver på viktiga samarbeten; Det är ett evenemang där vi kan dela våra produkter med hela världen, och vårt deltagande i denna mässa är av stor betydelse när det gäller att bidra till att främja den turkiska möbelindustrin på den internationella arenan. Med den vikt vi fäster vid FoU och P&D kommer vi att presentera vår innovativa designstrategi för att uppskatta internationella branschfolk och slutkonsumenter. Vi är glada över att kunna visa upp Turkiets design- och produktionskraft i Tyskland” och delade med sig av sina förväntningar på mässan.

xDrive är på väg att bli ett globalt varumärke inom spelstolsindustrin!

xDrive deltar i Gamescom, världens mest kända spelmässa

Kort före Amazon.de xDrive, som öppnade sin butik, skickar till hela Europa genom sin butik i Tyskland genom sin amazon.de-butik. Tillsammans med Gamescom-mässan siktar man på att öka sin e-handelsförsäljning i Europa genom att erbjuda de europeiska slutkonsumenterna möjligheten att personligen uppleva xDrive-spelstolar.

xDrive, Gaming Chair, Gaming Chairs, xDrive Gaming Chair, Gamescom, Amazon, Fair, Game Fair, xDrive på Gamescom, Gamescom 2022,

Företagets namn: XDRIVE MÖBELINDUSTRI OCH HANDEL AKTIEFÖRETAG

Telefon: (0212) 651 19 15

E-post: info@xdrive.com.tr

WEBBSAJT: https://www.xdrive.com.tr

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar