TCDD kommer att rekrytera 5 tidigare dömda tågarbetare

TCDD kommer att rekrytera ex-dömd tåganläggningsarbetare
TCDD kommer att rekrytera 5 tidigare dömda tågarbetare

Generaldirektoratet för TCDD Anläggning 1 till Kabakça Stationschef inom Istanbuls gränser, 1 till Sinekli Station Chief arbetsplatser, 1 till Kemalpaşa TMI Station Chief belägen inom gränserna för Izmir, 1 till Emiralem Station Chiefs arbetsplatser och 1 till Dumlupınar Station Chief belägen inom provinsgränserna i Kütahya, totalt 5 ex-fångade tåg. Han kommer att anställas som personalarbetare.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

De frågor som kandidaterna bör känna till, nödvändiga dokument, hälsotillstånd och skolavdelningar listas nedan.

Inom ramen för offentliga platsannonser publicerades en ny annons för permanent rekrytering av offentliga anställda. Republiken Turkiets statliga järnvägar, som har meddelat att de kommer att rekrytera 5 fasta offentliga arbetare, uppgav att de kommer att rekrytera personal mellan 9-15 augusti. Läs våra nyheter för att ansöka om de angivna kvoterna.

För de kandidater som vill ansöka bestäms titeln som ska rekryteras som före detta dömd tågbyggnadsarbetare i en kvot på 5 personer, och rekryteringen kommer att göras för en person för Kemalpaşa chef, en för Emir alem stationschef, och en för Dumlupınar stationschef i Kütahya-provinsens gränser.

Jag öppnar de kandidater som kommer att ansöka. Ansökningar kan göras med İŞKUR-meddelanden som ska publiceras den 9 augusti 2022. Ansökningar som görs på olika sätt kommer inte att accepteras.

Kandidater kommer att kunna ansöka mellan 9 augusti och 15 augusti, enligt titeln.

Ansökningsvillkoren är att vara under 35 år, för att kunna arbeta i tjänsten i 5 år utan att begära någon övergång, att inte ha blivit uppsagd eller sagt upp de senaste 7 åren, för att kunna arbeta i skift, samt slutligen för att inte ha några problem som kan hindra dem från att utföra sina uppgifter kontinuerligt. kommer att köpas.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar