İSPER ska rekrytera 25 förarpersonal

Istanbul Metropolitan Municipality
Istanbul Metropolitan Municipality

Istanbul Metropolitan Municipality har publicerat en ny platsannons på den turkiska arbetsförmedlingen. Istanbul Metropolitan Municipality (İBB) İSPER A.Ş kommer att rekrytera förare med minst B-körkort för att bli permanent tilldelade.

İBB İSPER förarrekryteringar kommer att rekrytera personal utan KPSS-villkor och utan undersökning. Ansökningar pågår fortfarande och kommer att fortsätta till slutet av arbetsdagen den 12 augusti 2022. Sökande måste ha följande yrkeskvalifikationer.

Istanbul Metropolitan Municipality kommer att rekrytera 25 förare inom İSPER, och kandidaterna måste vara minst grundskoleutexaminerade. Alla kandidater som är över 18 år och inte har gått i pension kan ansöka om dessa annonser från IMM. För kandidater som vill ansöka finns länken till ansökningssidan nedan.

Tja, innehållet i det officiella tillkännagivandet publicerat av İBB İSPER för personalrekrytering ges nedan.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar