Emirates ska rekrytera co-pilot

Emirates ska rekrytera co-pilot
Emirates ska rekrytera co-pilot

Emirates, som har världens största flotta av Airbus A380 och Boeing 777, meddelade att de kommer att rekrytera Co-Pilots som uppfyller flygbolagets exceptionella standarder för säkerhet, teknisk expertis och passagerarerfarenhet. Framgångsrika kandidater kommer att njuta av en utmärkt ålder i den dynamiska staden Dubai, och sätta ribban ännu högre i sina karriärer med Emirates hela bredkroppsflotta och ständigt expanderande globala nätverk.

För Emirates Co-Pilots innebär det att flyga en av världens yngsta och modernaste flottor av 140 Airbus- och Boeing-flygplan över ett nätverk av 265 destinationer på sex kontinenter. Piloter kommer även att använda Boeing 787-9 Dreamliner, Boeing 777-X och Airbus A350-900 under de kommande åren, tack vare Emirates fortsatta satsning på att förnya sin flotta.

Emirates piloter får robust och evidensbaserad utbildning internt med mycket skickliga instruktörer i specialdesignade miljöer. Flygbolagets toppmoderna träningsanläggning har 777 fulla flygsimulatorer för flygplan av typen Boeing 380 och Airbus 10.

Flygbolagets tillväxt erbjuder många möjligheter för andrapiloter att avancera sina karriärer som kaptener, tekniska piloter, standardkaptener, examinatorer och instruktörer.

Emirates erbjuder piloter och deras familjer en mängd olika förmåner, såsom en skattefri lön, generösa boende- och studieavgifter, utmärkt hälso- och tandförsäkring, för att säkerställa ett unikt liv. Anställda kan dra nytta av exklusiva frakt- och reseförmåner för hela familjen, inklusive vänners biljetter, över flygbolagets globala flygnätverk. Dessutom erbjuder Emirates Platinum-kortet olika privilegier och rabatter i tusentals butiker och boendeanläggningar i Turkiet och utomlands.

Piloter kan ange sina föredragna flyg och destinationer via Emirates avancerade schemaläggningssystem för att ha möjlighet att tillbringa kvalitetstid med sina nära och kära vid speciella tillfällen. Emirates flygbesättning använder chaufförsdriven service dagligen till och från jobbet och passerar genom expressincheckningsfaciliteter på företagets huvudkontor.

Flyg- och kabinpersonal arbetar i en anda av samarbete och kamratskap som speglar den mångkulturella miljön i Emirates Dubai-nav. Staden är känd för att vara säker, säker, levande och följa tekniken noga. Dubai har blivit den populäraste staden för miljontals, tack vare sina årliga stora sportevenemang, ett brett utbud av livsstilsaktiviteter, gästfrihet och restauranger i världsklass, fascinerande attraktioner, internationella skolor och sjukhus och utmärkt infrastruktur.

Kandidater som ansöker till Co-Pilot-positionen måste ha erfarenhet av flermotoriga och flerbesättningsflygplan, ha ett giltigt ICAO-flygplanscertifikat och minst 20 2.000 timmars flygerfarenhet i ett XNUMX-tons MTOW (maximal startvikt) flygplan .

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar