Ordförandeskapet för statsarkivet kommer att rekrytera 44 kontrakterad personal

Chef för statsarkivet
Statsarkivets ordförandeskap

Från ordförandeskapet för statsarkivet: Vårt ordförandeskap, inom ramen för principerna för anställning av kontrakterad personal och dess bilagor och ändringar, trädde i kraft genom ministerrådets beslut daterat 657-4-06 och numrerat 06/1978, i enlighet med punkt (B) i artikel 7 i statstjänstemannalagen nr 15754. Totalt 44 anställda kommer att rekryteras för de lediga befattningstitlarna, vars titel, avdelning, punkttyp, plats och antal anges nedan för att anställas i Istanbul enheter.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

 ALLMÄNNA VILLKOR

De allmänna villkoren i artikel 657 i lagen nr 48 och de särskilda villkor som anges för den annonserade lediga tjänsten eftersträvas för de sökande:

1. Att vara en turkisk medborgare,

2. Att ha fyllt 18 år från och med sista ansökningsdag,

3. Att inte berövas allmänhetens rättigheter,

4. Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har passerat; brott mot statens säkerhet, även om de blivit benådade eller fängslade i ett år eller mer för ett uppsåtligen begånget brott, brott mot den grundlagsenliga ordningen och denna ordnings funktion, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, brott mot statens säkerhet. förtroende, bedrägligt Att inte dömas för konkurs, budrigg, riggning av prestationer, tvätt av egendomsvärden som härrör från brott eller smuggling,

5. Att inte vara inblandad i värnplikten, inte vara myndig, ha gjort aktiv värnplikt om han uppnått värnpliktsåldern eller skjutas upp eller förflyttas till reservklassen,

6. Att inte ha psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt.

METOD OCH ANVÄNDNINGSPLATS

1. Ansökningar kommer att göras elektroniskt mellan 11-20 augusti 2022,

2. Kandidater som vill ansöka kommer att ansöka via statsarkivets presidentskap – Career Gate Public Recruitment eller Career Gate alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr​via c-Dcvlet,

3. Ansökningarna från de kandidater som visar sig inte uppfylla något av de villkor som krävs kommer inte att utvärderas,

4. Kandidater kommer endast att kunna ansöka om en tjänst baserat på en provins och deras utbildningsstatus, och ansökningar som görs för mer än en provins eller tjänst kommer inte att accepteras, eftersom de kommer att delta i rangordningen som ska göras för provinsen de föredra.

 

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar