Ministeriet för miljö och urbanisering ska rekrytera 130 kontrakterad personal

Ministeriet för miljö och urbanisering
Ministeriet för miljö och urbanisering

Ministeriet för miljö, urbanisering och klimatförändringar, i enlighet med lag nr 6306 om omvandling av områden under katastrofrisk, enligt resultaten av det muntliga provet som ska användas i enlighet med "Principer för anställning av kontrakterad personal i genomförandet av omvandling av områden under katastrofrisk" utfärdat med ministerrådets beslut nr 2012/3945 Totalt 130 kontrakterade anställda kommer att rekryteras inom ramen för de allmänna och särskilda villkor som anges nedan.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

KRAV FÖR KANDIDATER

1. Att vara turkisk medborgare,
2. Att ha de villkor som anges i artikel 657 första stycket första stycket (A) i tjänstemannalagen nr 48,
3. Hälsostatus, lämplig för klimatförändringar och alla typer av reseförhållanden,
4. För att få minst sjuttio (100) poäng av hundra (70) hela poäng i den muntliga tentamen som ska hållas av ministeriet,
5. Att ha alla villkor vad gäller diplomexamen, kunskaper i främmande språk och yrkeserfarenhet från och med sista ansökningsdagen.

ANSÖKNINGSMETOD, PLATS, VARAKTIGHET OCH ANDRA FRÅGOR

1. Ansökningar startar torsdagen den 11.08.2022 augusti 28.08.2022 och fram till söndagen den 23 augusti 59, 59:XNUMX:XNUMX, på e-Government Ministry of Environment, Urbanization and Climate Change – Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov . tr) och med hjälp av tentamensskärmen, som blir aktiv på den angivna kalendern. Ansökningar som skickas in personligen eller per post kommer inte att accepteras.
2. Efter att ansökningsprocessen är klar bör kandidaterna kontrollera om deras ansökan har slutförts på skärmen "Mina ansökningar". Alla program som inte visar "Ansökan mottagen" på skärmen "Mina ansökningar" kommer inte att utvärderas.
3. Kandidaternas utbildnings- och examensinformation kommer att erhållas via webbtjänster. Kandidater som inte har denna information om e-förvaltningen måste uppdatera sin information som inte finns på e-förvaltningen från den relevanta institutionen för att inte uppleva några besvär under ansökan.
4. Listan över kandidater som ska kallas till examen, information om examensdatum, plats och tid kommer att tillkännages på Career Gate Platform och webbplatsen för vårt ministerium (csb.gov.tr). Kandidater kommer inte att meddelas separat.
5. En ansökan kommer att göras för endast en titel, och om mer än en ansökan görs kommer båda ansökningarna att anses ogiltiga.
6. Dokumenten för de sökande som uppfyller alla allmänna och särskilda villkor kommer att granskas och de sökande som uppfyller ansökningskvalifikationerna kommer att kallas till det muntliga provet.
7. Om det fastställs att den personal som ska anställas på kontrakt inte uppfyller de villkor som anges i detta tillkännagivande och relevant lagstiftning, kommer deras ansökningar inte att utvärderas. Ansök också
Kontrakten för dem som inte uppfyller villkoren kommer att sägas upp utan ersättning och anmälan.
8. De som befinns ha gjort falska uppgifter i de begärda handlingarna kommer att anses ogiltiga och deras förordnanden kommer inte att göras.
9. De som befinns ha lämnat falska handlingar eller avgett uttalanden kommer att bli föremål för ett brottmål till chefsåklagaren, rättsliga åtgärder kommer att vidtas mot dem, om deras förordnanden har gjorts kommer de att annulleras och om en avgift har betalats till dem av ministeriet, kommer de att uppbäras tillsammans med laglig ränta.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar