Viktigt samarbete mellan Turkiet och Taiwan inom området UAV-teknik

Viktigt samarbete mellan Turkiet och Taiwan inom området UAV-teknik
Viktigt samarbete mellan Turkiet och Taiwan inom området UAV-teknik

Fly BVLOS Technology, UAV-tillverkaren i Gebze Technical University (GTU) Dronepark, har gjort ett viktigt genombrott på världsmarknaden inom området UAV-teknik. Med signaturerna undertecknade mellan Fly BVLOS Technology och Gebze Technical University och Taiwan Formosa University, blev Fly BVLOS Technology en partner till UAV Technology Center som arbetar inom området UAV-teknik i Taiwan.

Gebze Technical University (GTU), som är värd för Dronepark, där viktiga aktiviteter utförs inom området UAV-teknik, ligger också i Dronepark och ger en ny fläkt till UAV-industrin. kazanFly BVLOS Technology, ett dotterbolag till Coşkunöz Holding, öppnar för Taiwan. Gebze Technical University och Fly BVLOS Technology, som deltog i Taiwan-Turkiet UAV Technology Forum som hölls i Chiayi, Taiwan, undertecknade ett avtal med Taiwan Formosa University för att "uppmuntra och stärka akademiskt och tekniskt utbyte och samarbete inom området UAV-teknik". Med avtalet blev Fly BVLOS Technology en partner till UAV Technology Center, med huvudkontor i Taiwan och arbetar inom UAV-teknik.

Fly BVLOS Technology, som har tecknat samarbetsavtal med de ledande företagen inom teknikutveckling i världen för att genomföra FoU-aktiviteter tillsammans, öppnar snart ett FoU-kontor på International UAV Technology Center. FoU-aktiviteter kommer att genomföras speciellt för produkter som motorer, chips och batterier. Dessutom kommer alla intressenter att dela med sig av sin expertis och erfarenhet inom området UAV-teknik.

På uppdrag av Fly BVLOS, grundaren av Fly BVLOS, Kamil Demirkapu, på uppdrag av Gebze Technical University, rektor Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, tidigare rektor Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan och rektor Shinn-Liang Chang deltog på uppdrag av Taiwan Formosa University.

I GTU Dronepark, som är unik i världen, genomförs utbildnings- och teknikprogram och FoU-studier där UAV-teknologier diskuteras i ett internationellt sammanhang för första gången i vårt land. Verksamhet i Dronepark, FLY BVLOS Technology, å andra sidan, bidrar till den turkiska ekonomin med sina kvalificerade UAV-pilotutbildningar i världsklass och de UAV som den producerar. Medan GTU och Fly BVLOS överför sin erfarenhet av UAV-produktion till Taiwan, kommer de också att dra nytta av arbetet från Taiwan Formasa University, en viktig tekniktillverkare, och dess partner UAV Technology Center.

Demirkapu: "Några av de bästa UAV:erna i världen är gjorda av turkiska ingenjörer"

När Fly BVLOS grundare Kamil Demirkapu talade vid ceremonin gjorde följande utvärderingar av avtalet: "Vi är oerhört glada och stolta över att vara här idag för ett sådant samarbete. Taiwan; Det är ett mycket värdefullt land för oss med sin teknologiska infrastruktur, FoU-aktiviteter, ekonomi och produktion. Turkiet, å andra sidan, har kommit till en viktig plats i världen med sina genombrott inom olika områden från FoU till produktion. Som alla mycket väl vet tillverkas några av de bästa obemannade flygfordonen i världen av turkiska ingenjörer. Gebze Technical University är värd för Dronepark, som har utbildnings- och teknikprogram där UAV-teknologier som kommer att förändra hela det kommersiella livet, tillsammans med framtidens logistik- och flygsektorer, diskuteras internationellt för första gången i vårt land. Vårt Fly BVLOS Technology-företag som är verksamt i Dronepark gör oss också stolta över sina betydande framgångar inom området för UAV-produktion och UAV-pilotträning, även om det bara har gått ett år sedan dess etablering. Med detta avtal kommer erfarenheten från Taiwan Formosa University, som har genomfört värdefulla akademiska studier inom UAV-teknik, också att ansluta sig till dessa två mycket starka partners från Turkiet. Med detta samarbete siktar vi på att bidra både till vårt lands FoU- och produktionsaktiviteter inom området UAV och att göra Turkiets expertis och erfarenhet mer synlig i det internationella samfundet genom att underteckna viktig forskning och innovationer inom sektorn.”

Fly BVLOS Technology uppnår betydande framgångar

Fly BVLOS Technology, ett dotterbolag till Coşkunöz Holding, bidrar till inhemsk och nationell produktion inom försvarsflyg genom att uppnå kritiska framgångar inom området för UAV-produktion och UAV-pilotträning. Med Fly BVLOS Technology, som gjorde sin första export till England med det obemannade flygfordonet som heter 'JACKAL' tidigare, gjorde Turkiet en försäljning till England på detta område för första gången i sin historia. Fly BVLOS Technology tillhandahåller också utbildning inom området UAV för första gången i vårt land enligt internationella BVLOS-pilotstandarder.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar