Medborgare i huvudstaden Uppmärksamhet! Ankaras tunnelbana mellan Batıkent och Eryaman är stängd i 1 månad

Medborgare i huvudstaden Uppmärksamhet! Ankaras tunnelbana mellan Batıkent och Eryaman är stängd i 1 månad
Medborgare i huvudstaden Uppmärksamhet! Ankaras tunnelbana mellan Batıkent och Eryaman är stängd i 1 månad

Ankara Metropolitan Municipality EGOs generaldirektorat förbereder sig för att utföra markutjämningsarbete i två separata områden på linjen mellan Ankara Metro Batıkent-Sincan Line (M3) Istanbul Yolu Station och Botanik Station, på grund av försämringen av järnvägsinfrastrukturen till följd av användningen av olämpliga material under byggandet av linjen. Under det planerade arbetet mellan 10 augusti och 10 september 2022 kommer det inte att finnas någon verksamhet på Istanbul Road, Botanik, Mesa och West Central Stations. Medborgare kommer att transporteras med busstransfer mellan Eryaman 1-2 och Batıkent Stationer för att undvika offer under arbetet.

Det fastställdes att olämpliga material användes vid konstruktionen av linjen mellan Istanbul Yolu Station och Botanik Station, som är en fortsättning på Kızılay-Batikent-tunnelbanan och färdigställd av transport- och infrastrukturministeriet.

Situationen som uppstod som ett resultat av den granskning och undersökning som utfördes av EGO:s generaldirektorat stöddes också av borrarbetet och akademikernas rapporter. I enlighet med akademikernas åsikter och förslag beslutade EGO:s generaldirektorat att ändra infrastrukturen för den 129 meter långa delen av linjen, som var felaktigt ifylld.

DET KOMMER INGA OFFER UNDER ARBETET

Människor i Baskent Attention Ankara Metro Mellan Batikent Eryaman Månen är stängd

Efter att borrarbetet och akademikernas rapporter avslöjat problemet på marken, vidtog EGO:s generaldirektorat åtgärder på grund av intensiva klagomål från medborgarna, på grund av att hastigheten och färdkomforten påverkades efter att tågets hastighetsgräns sänktes till 5 km /h för passagerarnas säkerhet.

I linje med akademikernas åsikter och förslag kommer infrastrukturen för den 129 meter långa delen av linjen, som fylldes på fel sätt, att ersättas mellan 10 augusti och 10 september 2022. Under arbetet kommer det att finnas en busstransfer mellan stationerna Eryaman 1-2 och Batıkent så att medborgarna inte kommer att uppleva några klagomål, eftersom det inte kommer att finnas någon verksamhet vid Istanbul Road, Botanik, Mesa och Batı Centralstationer.

Efter slutförandet av arbetena kommer tågdriften i regionen att erbjudas medborgarna igen som säkrare, bekvämare och förkortad restid.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar