Ett hotell håller på att byggas i Karacadağ Ski Center, toppmötet i sydost

Ett hotell byggs i Karacadag Ski Center, toppmötet i sydost
Ett hotell håller på att byggas i Karacadağ Ski Center, toppmötet i sydost

Med instruktioner från borgmästaren Zeynel Abidin Beyazgül i Şanlıurfa Metropolitan Municipality har hotellbyggnadsarbetet påbörjats i Karacadağ Ski Center, vilket kommer att ge ett stort bidrag till vinterturismen.

Byggandet av ett hotell har påbörjats av Şanlıurfa Metropolitan Municipality i skidcentret Karacadağ, som är det enda skidcentret i regionen. Ansträngningar pågår för att göra Şanlıurfa, den islamiska världens turisthuvudstad 2023, till ett centrum för attraktion inom vinterturismen.

Şanlıurfa, som är centrum för uppmärksamheten för inhemska och utländska turister med sina historiska och kulturella tillgångar, kommer att göra sig ett namn inom vinterturismen när skidorten färdigställs.

Karacadağ Ski Center består av 1 stängda områden på 2 tusen 3 kvadratmeter, källare, mark, 600:a och 2:a våningen, och det kommer att finnas en restaurang, cafeteria och 18 rum i byggnaden. Det kommer att finnas 2 öppna parkeringsplatser där medborgarna kan ställa sina bilar i centrum.

Byggandet av hotellet, för vilket byggnadsarbetena påbörjades i Karacadağ Ski Center, som kommer att ge ett stort bidrag till vinterturismen, kommer att slutföras så snart som möjligt och kommer att erbjudas medborgarna.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar