Resultaten av rekryteringsexamen för IMM Officer tillkännagavs

Istanbul Metropolitan Municipality
Istanbul Metropolitan Municipality

Resultaten av det muntliga provet som hölls av Istanbul Metropolitan Municipality för rekrytering av personal som omfattas av lagen om tjänstemän nr 657 har tillkännages. Totalt 89 kandidater bland de som sökt med KPSS-poäng har rätt att bli framgångsrika utnämnda. kazanvar.

Det muntliga provet som hålls av Istanbul Metropolitan Municipality Human Resources Branch Directorate för de lediga tjänsterna i enlighet med examensbestämmelserna i examens- och utnämningsförordningen för dem som kommer att utses till lokala förvaltningar för första gången har avslutats. De som är framgångsrika på muntlig tentamen och tentamen som vikarie kazanKandidatlistan är nu offentliggjort.

För examen; Bland kandidaterna som fick minst 2020 poäng från 70 KPSS (B)-prov, rangordnades de som uppfyllde de allmänna och särskilda villkoren efter deras poäng, och 467 kandidater fastställdes.

Förhandsansökan för tjänstemän (gymnasial utbildning, associerad examen och grundnivå) mottogs elektroniskt via e-Devlet Kapısı (turkiye.gov.tr) mellan 27/6/2022 och 1/7/2022, och efter rankningen gjord enligt till KPSS-resultat gjorde verbala kandidater provet mellan 18/7/2022 – 29/7/2022 för provet.

Muntligt prov; Det hölls inom ramen för bestämmelserna i examens- och utnämningsförordningen för dem som kommer att utses för första gången till lokala förvaltningar, som publicerades i den officiella tidningen daterad 24/12/2019 och numrerad 30988.

Vid provet är totalt 657 kandidater, som ska anställas inom ramen för tjänstemannalagen nr 89, behöriga att bli tjänsteman. kazanvar.

För examensresultat Klicka här.

För allmänna förklaringar Klicka här.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar