Nedräkningen har börjat för Amasyas Dream Ferhat Hill Cable Car Project

Nedräkningen har börjat för Amasyas Dream Ferhat Hill Cable Car Project
Nedräkningen har börjat för Amasyas Dream Ferhat Hill Cable Car Project

Nedräkningen har börjat för linbaneprojektet, som kommer att genomföras med insatser och ansträngningar från Amasyas borgmästare Mehmet Sarı, vilket kommer att öka stadens turismpotential.

Amasyas kommunteam skapade området där linbaneprojektet kommer att genomföras, vilket syftar till att öka Amasyas turismpotential, stärka ekonomin och främjandet av Amasya och nå Ferhat Hill, där staden kan ses panoramautsikt, redo för projektet. Det förväntas att Amasyas borgmästare Mehmet Sarıs linbanaprojekt, som uppfyller sina löften till medborgarna, snart kommer att läggas ut på anbud. Utöver linbanan, som planeras ha en beräknad kostnad på 7 miljoner euro (130 miljoner TL), är en beräknad budget på 100 miljoner TL inriktad på strandpromenadens sociala förstärkningsområden.

I det skriftliga uttalandet från Amasya kommun; Linbanans system, som startar från kommunens öppna parkeringsplats och slutar vid toppen av Ferhat Mountain, kommer att byggas på en yta av 380 dekar och kommer att byggas med en längd av 1553 meter, är av gondoltyp , har en panoramautsikt designad för 8 personer, 22 hytter och har möjlighet att transportera 1000 personer per timme. Det uppgavs att projektet inkluderar marknadsföringsområdet Ferhat och Şirin, fordonsväg, kiosker, amfiteater, lekplatser, bönehallar, lantrestaurang, lantkaffe, landskapsutsiktsterrasser, parkeringsplats, prydnadspooler och promenadstråk.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar