Kultur- och turismministeriet för att rekrytera 14 kontraktspersoner

ministeriet för kultur och turism kommer kontinuerligt att anställa arbetare
ministeriet för kultur och turism kommer kontinuerligt att anställa arbetare

Att vara anställd i kultur- och turismministeriets provinsiella organisation inom ramen för paragraf (B) i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 4 och vara anställd i enlighet med principerna för anställning av kontrakterad personal, som trädde i kraft med ministerrådets beslut daterat 06-06-1978 och numrerat 7/15754 14. Totalt XNUMX kontrakterade anställda kommer att rekryteras för de lediga tjänsterna vars titel, avdelning, punkttyp, plats och antal anges nedan.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ALLMÄNNA VILLKOR

De kvalifikationer som eftersträvas hos de sökande, de allmänna villkoren i artikel 657 i lagen nr 48 och de särskilda villkor som anges för den annonserade lediga tjänsten eftersträvas:

1. Att vara en turkisk medborgare,

2. Att ha fyllt 18 år från och med sista ansökningsdag,

3. Att inte ha fyllt 35 år (trettiofem) från och med sista ansökningsdag,

4. Att inte berövas allmänhetens rättigheter,

5. Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har passerat; brott mot statens säkerhet, även om de blivit benådade eller fängslade i ett år eller mer för ett uppsåtligen begånget brott, brott mot den grundlagsenliga ordningen och denna ordnings funktion, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, brott mot statens säkerhet. förtroende, bedrägligt Att inte dömas för konkurs, budrigg, riggning av prestationer, tvätt av egendomsvärden som härrör från brott eller smuggling,

6. När det gäller militärtjänstgöring för manliga kandidater; att inte vara inblandad i militärtjänstgöring, att ha utfört aktiv militärtjänst eller att skjutas upp eller föras över till reservklassen,

7. Att inte ha psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt.

METOD OCH ANVÄNDNINGSPLATS

1. Ansökningar kommer att tas emot elektroniskt mellan den 22/08/2022-28/08/2022,

2. Kandidater som vill ansöka kommer att ansöka via e-Government, Ministry of Culture and Tourism – Career Gate-Recruitment Procedures eller om Career Gate är alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr,

3. Ansökningarna från de kandidater som visar sig inte uppfylla något av de villkor som krävs kommer inte att utvärderas,

4. Kandidater kommer endast att kunna ansöka om en tjänst baserat på en provins och deras utbildningsstatus, och ansökningar som görs för mer än en provins eller kvalifikation (studie, tjänst) kommer inte att accepteras, eftersom de kommer att delta i rankningen för att vara gjorda för den provins de föredrar,

5. Kandidater kommer att kunna se rekryteringsinformationen på vårt departements webbplats och på Career Gate.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar