Kadirli Osmaniye Road ska stå färdig 2023

Kadirli Osmaniye Road ska färdigställas under året
Kadirli Osmaniye Road ska stå färdig 2023

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu och General Manager of Highways Abdulkadir Uraloğlu kom till Osmaniye torsdagen den 11 augusti och undersökte de pågående arbetena på Kadirli-Osmaniye Road. Att bidra till en av de viktigaste delarna av framtidsvisionen, Turkiets konkurrenskraft och höja samhällets livskvalitet; Adil Karaismailoğlu, som sa att för att skapa ett säkert, ekonomiskt, bekvämt, miljövänligt, oavbrutet och hållbart transportsystem, konstaterade att vårt land har tillryggalagt revolutionära avstånd inom informations- och kommunikationssektorerna tillsammans med land-, flyg-, järnvägs- och sjövägar.

"Vi har ökat våra motorvägsinvesteringar till 1 miljard 595 miljoner liras"

Minister Karaismailoğlu underströk att Osmaniye också får den andel den förtjänar från transport- och kommunikationstjänster i linje med målen, och sa att 371 kilometer av de 150 kilometer långa motorvägarna i provinsen har blivit en delad väg. i Osmaniye; Genom att uttrycka att de har tagit i bruk 104 broar med en total längd på 347 meter med byggandet och förbättringen av en 6 kilometer lång enkelväg, sa vår minister: "Den totala kostnaden för våra 6 motorvägsprojekt, som fortsätter i hela provinsen, överstiger 1 miljard 128 miljoner liras. Vi har slutfört Osmaniye-Nurdagi Road, Garden Crossing Road och Osmaniye Ring Road som en bituminös het asfalterad delad väg", fortsatte han.

"Vi planerade att ta hela Kadirli-Osmaniye Road i drift 2023"

Karaismailoğlu uppgav att 2,5 kilometer av Kadirli-Osmaniye-vägen byggdes som en delad väg och 38,5 kilometer som en enda väg, och fortsatte sitt tal enligt följande: vi byggde. Den totala längden på Kadirli-Osmaniye-vägen, där vi undersökte byggarbetsplatsen, är 2,5 kilometer. ditt sätt; Vi har färdigställt och tagit i bruk den 52 kilometer långa delen av den 10,6 kilometer långa delen som utgör Kadirli-City Crossing och Kadirli-Sumbas Provincial Road. Den 8,2 kilometer långa delen av vårt projekt inkluderar Kadirli-Osmaniye Provincial Road. Med den ökande befolknings- och trafiktätheten, samt ökningen av jordbruk och handel, kommer denna 41 kilometer långa sträcka; Vi planerade det som en delad väg och började jobba. Delade vägaktiviteter fortsätter på en 41 kilometer lång del av vägen i Kadirli organiserade industrizon i år. Vi planerade att ta hela vårt projekt i drift 5,5.”

Minister Karaismailoğlu förklarade att vägarna ger produktion, sysselsättning, handel, turism, utbildning och kulturella bidrag till platserna de passerar, och tillade att alla transportsätt är integrerade och kompatibla med varandra och att de planerar för miljökänslighet, mindre koldioxidutsläpp , snabb, säker och ekonomisk transport.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar