En av tio internetanvändare äger kryptovaluta

En av Internetanvändarna äger kryptovaluta
En av tio internetanvändare äger kryptovaluta

Doğu Taşkıran, VD för NFT-marknadsplatsen Orderinbox, gjorde uttalanden om ökningen av användningen av kryptovalutor i Turkiet. I uttalandet från NFT Orderinbox, enligt Digital 2022 Global Overview Report, äger 10,2 % av internetanvändarna i arbetsför ålder i världen kryptopengar och ägarandelen för kryptopengar i Turkiet, som ökade med 86 % jämfört med förra året , är 18,6% Det rapporterades att genom att nå .

Doğu Taşkıran, VD för Orderinbox, den sociala NFT-marknadsplatsen för metaversen, som möjliggör skapande och listning av NFT med ett klick, och multi-blockchain, kryptoplånbok och språkåtkomst, sade också att han förutspår att varumärken som tilltalar unga målgrupper kommer att agera i Web3- och DAO-centret.

Ägande av kryptotillgångar ökar

Det stora universum av kryptotillgångar och relaterade produkter eller tjänster har vuxit snabbt de senaste åren och blir mer och mer sammankopplade med det reglerade finansiella systemet. Medan beslutsfattare verkar kämpa för att hålla jämna steg med riskerna från en bransch där de flesta aktiviteter är oreglerade eller i bästa fall lätt reglerade, växer också antalet internetanvändare som äger kryptovalutor. Enligt den senaste digitala forskningen som publicerats är andelen män och ungdomar som äger kryptotillgångar ganska hög. Doğu Taşkıran uppgav att metaverse, kryptopengar och NFT har börjat äga rum ofta i den dagliga rutinen för användare i internetmiljön, som nu har gått in i Web3-eran baserad på decentraliserade och offentliga blockkedjor. påpekar att det kommer att hjälpa dem att skapa upplevelser .

Varumärken kommer att beröra sina kunder med NFTs

Under det senaste decenniet har varumärken förlitat sig på sociala medier för att bygga sina samhällen. Sociala medieplattformar tar emot publik och ger varumärken inflytande för att dominera reklamlandskapet. Men det faktum att denna möjlighet har blivit kostsam, det har blivit svårt för varumärkesmarknadsföring att särskilja sig från andra varumärken i sociala medier, och det har lett till många svårigheter som att förlora kontrollen över värdefull kunddata har börjat bana väg för olika studier. Doğu Taşkıran sa att NFT:er återupplivar individer och varumärken genom att eliminera förtroendet för tredjepartsplattformar med tekniken bakom dem, att för varumärken innebär detta att få kontakt med kunder och följare genom direkt interaktion.

Taşkıran noterade att NFT snabbt har blivit det mest kraftfulla verktyget för att ge varumärkesmedvetenhet och kundinteraktion, två saker som marknadsföring alltid syftar till, sade Taşkıran att varumärken kommer att vända sig till samhällsorienterad handel och förvaltning i den nya processen, individer, institutioner och varumärken kommer att göra sin egen finansiering med Web3 i detta skede. Samtidigt som han påpekar att särskilt NFT-marknadsplatser kommer att forma detta område med den kreativa ekonomin, konstaterar han också att Orderinbox, som är en social NFT-marknad, kommer att förvandlas till en decentraliserad marknadsplats i DAO-format eftersom den växer.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar