Ingen passage till fartyg som förorenar Izmitbukten!

Ingen försening för fartyg som förorenar Izmit Bay
Ingen passage till fartyg som förorenar Izmitbukten!

Lag från Kocaeli Metropolitan Municipality Environmental Protection and Control Department fortsätter sina inspektioner i Izmitbukten med sjöflygplan och båtar. I detta sammanhang ålades det Vanuatu-flaggade torrlastfartyget Abana böter på 4 miljoner 968 tusen 823 turkiska lira, som visade sig ha förorenat havet under inspektionen med sjöflygplan.

METROPOLITANSK SJÖFLYG UPPTÄCKT

Vid inspektionen av Kocaeli Metropolitan Municipalitys sjöflygplan på kvällstimmarna fastställdes det att ett fartyg ankrat i Izmitbukten hade släppt smutsig barlast. Teamen startade en administrativ sanktionsprocess mot det Vanuatu-flaggade torrlastfartyget vid namn Abana, som orsakade föroreningen. För att förhindra spridning av föroreningar vidtogs försiktighetsåtgärder genom att sätta upp barriärer runt fartyget.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar