Arnavutköy kommun kommer att rekrytera säkerhetsansvariga och tekniker

Arnavutkoy kommun
Arnavutkoy kommun

Istanbul Arnavutköy kommun har publicerat en ny platsannons på den turkiska arbetsförmedlingen för rekrytering av säkerhetsvakter och tekniker mellan 08-12 augusti 2022. Enligt tillkännagivandet på Istanbuls platsannonssida för İŞKUR kommer personal mellan 18-55 år, åtminstone grundskoleutexaminerade, att rekryteras för att bli tilldelade i Istanbul Arnavutköy kommun.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Kandidater som vill ansöka om Arnavutköy kommuns platsannons ska ansöka online till adressen "info@arasarnavutkoy.com.tr" och ansökningarna kommer att fortsätta till slutet av arbetsdagen den 12 augusti 2022. Kandidater som bedöms lämpliga till följd av ansökningarna kommer att kallas till intervju.

Kandidater som kommer att ansöka till den officiella platsannonsen som publiceras av Arnavutköy kommun måste uppfylla följande villkor. Kandidater som bedöms lämpliga till följd av de ansökningar som ska göras kommer att förordnas som tillsvidareanställd personal inom kommunen. Ansökningsvillkoren för de yrken som skall utövas är följande;

VILLKOR FÖR ANSÖKNING AV SÄKERHETSOMFÖBARE

Inom ramen för bestämmelserna i lagdekret nr 696

  • Minst gymnasieexamen
  • Hans diktion är korrekt
  • Hög kommunikationsförmåga
  • bosatt i Istanbul
  • I enlighet med lagen om privat säkerhet nr 5188 kommer personal med ett säkerhets-ID-kort att rekryteras.

TEKNIKER ANSÖKNINGSVILLKOR

Inom ramen för bestämmelserna i lagdekret nr 696

  • Åtminstone grundskoleexamen
  • Utbildning i mekanisk VVS och utbildning i mekanisk installation,
  • 1 manlig personal bosatt i Istanbul kommer att rekryteras.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar