30 nya robotar kommer att introduceras på World Robot Conference

Den nya roboten kommer att presenteras på World Robot Conference
30 nya robotar kommer att introduceras på World Robot Conference

World Robot Conference 2022 (WRC 2022), anordnad av Beijing Science and Technology Association, kommer att hållas 18-21 augusti. Under evenemanget kommer mer än 500 robotuppsättningar att ställas ut, varav 30 kommer att introduceras för världen för första gången, enligt föreningens uttalande.

Konferensen, som kommer att hållas både online och offline, innehåller tre huvudevenemang: forum, mässa och tävling. WRC 2022 har bjudit in mer än 15 gäster från 300 länder och regioner för att dela de senaste akademiska landvinningarna och utvecklingstrenderna inom robotik på forumet. Robotar i applikationsscenarier som medicinska tjänster, logistik, jordbruk, arkitektur, tillverkning och gruvdrift kommer att ställas ut på mässan.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar