Selinay Tuğçe Kır markerade Ordu Triathlon Turkish Cup Races

Selinay Tugce smutsmärken på Ordu Triathlon Turkish Cup-lopp

I Ordu Triathlon Turkey Cup Races som hölls i Ordu i samarbete med Ordu Metropolitan Municipality och Turkish Triathlon Federation, slog Metropolitan Municipality-atleten Selinay Tuğçe Kır sin närmaste rival med 07.06 minuter och tappade inte toppen av pallen på hemmaplan.

Ordu Triathlon Turkey Cup, som arrangeras av Ordu Metropolitan Municipality, fortsätter med stor entusiasm. Triathleter i olika kategorier tävlar hårt i 3 separata banor: simning, cykling och löpning. Idrottarnas kamp i loppen, som hölls för tredje gången i år med deltagande av 22 idrottare från 410 provinser, ger stor spänning hos publiken.

SELİNAY NÅDE SEGER GENOM ATT SKILLA 07.06 MINUTTER FRÅN NÄRMASTE KONKURRENT

Ordu Metropolitan Municipality Sports Club National Athlete Selinay Tuğçe Kır, som uppnådde framgångsrika resultat i varje lopp hon deltog i och gjorde Ordu stolt, lämnade inte toppen i Ordu Triathlon Turkey Cup Races. Kır, som gjorde stor skillnad för sin närmaste konkurrent i kategorin Unga kvinnors A med 07.06 minuter, tog bröstbandet och avslutade loppet på 1:a plats.

KIR: "TACK SÅ MYCKET TILL VÅR PRESIDENT HILMI GULER"

Genom att uttrycka sina känslor och tankar efter loppet sa Ordu Metropolitan Municipality Sports Club National Athlete Selinay Tuğçe Kır att han var mycket glad över att vara den första i Ordu. Kır uttryckte att han gillade organisationen väldigt mycket och att hans mål var Europa och tackade borgmästaren i Metropolitan Municipality, Dr. Han framförde också sitt tack till Mehmet Hilmi Güler.

Selinay Tuğçe Kır gjorde följande uttalanden i sina uttalanden:

"Det är en jättebra organisation. Det var en rolig bana även om vinden var en nackdel. Jag tävlar för armén. Jag är väldigt glad att jag tog en examen här. Ordu Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Tack så mycket till Mehmet Hilmi Güler. På ett sätt är jag här på grund av dem. Min destination är Europa. Det är väldigt viktigt för mig i dessa lopp.”

Ordu Metropolitan Municipality Sports Club National Athlete Selinay Tuğçe Kır, som tog 1:a platsen efter loppet, fick sin medalj av Ordu Metropolitan Municipalitys vice borgmästare Adem Atik och upplevde stor glädje.