Det lugna Turkiet-mästerskapet i kanot som hålls i Eskişehir tar dina andetag

Det lugna turkiska mästerskapet i kanot som hålls i Eskisehir tar dina andetag

"Sluggish Canoe Turkey Championship" som hölls i Eskişehir i samarbete med Turkish Canoe Federation och Eskişehir Metropolitan Municipality bevittnade stor spänning. Efter de hisnande loppen fick de vinnande lagen och idrottarna sina priser vid en ceremoni. Mehmet Ali Duman, en atlet från Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club, blev mästare i kategorin C1 och blev tvåa i Turkiet som ett lag.

Eskişehir Durgunsu Canoe Turkey Championship, som ingår i 2022 års program för det turkiska kanotförbundet, avslutades med 1000, 500 och 200 meter i kategorierna "Vuxna, Juniorer, Stjärnor, Juniorer, Mini-Kids Herrar och Damer".

14 klubbar och 29 idrottare från 265 provinser tävlade om medaljer i mästerskapet i Sarısungur Pond, som realiserades av Metropolitan Municipality i Mamuca, Odunpazarı-distriktet, och som även har en olympisk kanotbana och ett automatiskt utgångssystem.

Människorna i Eskişehir, som kom till Sarısungur-dammen med ringbusstjänster och privata fordon för mästerskapet, som bevittnade hårda kamper under 3 dagar, följde denna speciella spänning på nära håll.

Medan den första dagen av mästerskapet avslutades med 1 meter kvalificering och sista lopp, hölls 1000 meter kvalificering och sista lopp på den andra dagen, och 2 meter eliminering och sista lopp hölls på den 500:e dagen.

Efter loppen, som bevittnade en stor kamp, ​​fick de idrottare och lag som nådde mästerskapet sina priser vid en ceremoni.

Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club atleten Mehmet Ali Duman blev mästare i kategorin C1 på 200 meter och 500 meter vid det turkiska mästerskapet. Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club kom tvåa i Turkiet i kategorin stora herrar som ett lag.

medaljer till de atleter som rankades i loppen och deras cuper till klubbarna; Eskişehir Metropolitan Municipalitys vice borgmästare Mustafa Önder, Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club President Oğuzhan Özen, Eskişehir Metropolitan Municipalitys ungdoms- och idrottsavdelningschef Mehmet Ali Çeliksoy, tjänstemän och protokollmedlemmar i det turkiska kanotförbundet.

Idrottarna som deltog i loppen tackade Eskişehir Metropolitan Municipality för att de var värdar och sa: "Vi hade ett utmärkt mästerskap med allt, både före och efter loppet, såväl som faciliteterna. Vi vill tacka borgmästaren i Metropolitan Municipality, Yılmaz Büyükerşen, och de som bidragit till organisationen.”