Transport och logistik kommer att diskuteras på Kocaeli Logistics Workshop

Transport och logistik kommer att hanteras på Kocaeli Logistics Workshop
Transport och logistik kommer att diskuteras på Kocaeli Logistics Workshop

Körfez Logistics Workshop, anordnad av Kocaeli Metropolitan Municipality och ministeriet för transport och infrastruktur, kommer att äga rum på Kocaeli Congress Center mellan 30 juni och 1 juli. Modererad av Prof. Dr. Workshopen som kommer att hållas av Umut Rıfat Tuzkaya börjar kl. 10:00. Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, guvernör i Kocaeli Seddar Yavuz, Marmara Municipalities Union och Kocaeli Metropolitan Municipality borgmästare Tahir Büyükakın, chef för transport- och infrastrukturstrategiutveckling Dr. Yunus Emre Ayözen, Kocaeli Metropolitan Municipalitys generalsekreterare Balamir Gündoğdu och sektorsrepresentanter kommer att delta.

TRANSPORTMINISTER KARAİSMAİLOĞLU HÅLLER MED

President Büyükakın uppgav att transportinvesteringar, logistikcentra, integration av transportsätt, sänkta kostnader för logistik, grön energi och utsläppsminskning kommer att diskuteras vid workshopen, som kommer att hållas med deltagande av transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu. I detta sammanhang är Kocaeli bland de ledande provinserna i vårt land när det gäller tillverkningsindustrin, eftersom hamnarna i viken spelar en viktig roll för ökningen av exporten. I Kocaeli, som har 14 organiserade industrizoner, sticker kemi-, fordons- och järn- och stålsektorerna ut. Det finns också 35 hamnanläggningar.

NÖDVÄNDA INVESTERINGAR I LOGISTIK KOMMER ATT TALAS

Dessutom ligger Kocaeli, "industrihuvudstaden", som har blivit centrum för sjöfarten med sina hamnar, på en plats där järnvägar och motorvägar möts. Med tanke på att transporten till Izmitbukten via Osmangazi-bron, Yavuz Sultan Selim-bron, Northern Marmara Highway och Istanbul-Izmir Highway är snabb och enkel, uppnås bränsle- och tidsbesparingar. I detta sammanhang ökar golfhamnarnas roll i ökningen av exporten i och med att staden integreras med järnvägs-, land- och sjövägarna. Workshopen syftar också till att planera och diskutera transport och logistik, strategiska investeringar i logistik, lagreglering och lagstiftning.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar