Talatpaşa Laboratories Group strävar efter att bli Egeiska regionens referenslaboratorium

Talatpasa Laboratories Group strävar efter att bli Egeiska regionens referenslaboratorium
Talatpaşa Laboratories Group strävar efter att bli Egeiska regionens referenslaboratorium

Talatpaşa Laboratories Group, som startade sin verksamhet i Izmir 1996 och för närvarande tillhandahåller service med 5 laboratorier, siktar på att vara Egeiska regionens referenslaboratorium inom 2 år genom att fortsätta sina investeringar under den kommande perioden.

Talatpaşa Laboratories Group, som är en av de mest rotade institutionerna i Egeiska regionen inom medicinska laboratorier, erbjuder nästan 5 miljon testtjänster per år med sina 1 laboratorier placerade på olika transportaxlar i Izmir.

KVALIFICERAD HÄLSOSERVICE

Styrelseordförande för koncernen, Dr. Dr. Serdar Seven sa: "Som Talatpaşa Laboratories Group har vi arbetat i Izmir i 5 år med 26 olika laboratorier med internationell teknisk infrastruktur. Vi har framgångsrikt realiserat våra investeringsplaner med vår professionella personal inom varje område. Från och med nu siktar vi på att vara Egeiska regionens referenslaboratorium med vår tillväxt och utvecklingstakt. Det viktigaste behovet inom hälsosektorn för den period vi befinner oss i är arbetskraften. I processen fortsätter vi våra investeringar inte bara i anläggningar och teknisk infrastruktur, utan även i vår hälsopersonal med vår interna utbildningsplan. Vi vill erbjuda kvalificerade hälsotjänster med vår professionella, erfarna och framtidsinriktade personal.”

DET FÖREDRAGNA VARUMÄRKET I SEKTORN

Vid denna tidpunkt, Talatpaşa Laboratories Group Medical Director Prof., som betonade att förutom vårdpersonalens erfarenhet spelar deras effektiva användning av teknik också en viktig roll. Dr. Ahmet Var uttryckte att de är glada över att vara det föredragna varumärket i branschen. Prof. Dr. Var uppgav att de var mycket nöjda med de investeringar de gjorde i İzmir och patienters och läkares intresse.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar