Minister Adil Karaismailoğlu i översvämningszonen Sinop Ayancık

Minister Adil Karaismailoglu i översvämningszonen Sinop Ayancik
Minister Adil Karaismailoğlu i översvämningszonen Sinop Ayancık

Adil Karaismailoğlu, transport- och infrastrukturminister, uttalade att alla institutioner och ministerier är på beredskap och sa: "Vi står vid våra medborgare och vår nation med tusentals personal och tusentals byggnadsutrustning. Vi fortsätter att arbeta på byvägar och gruppvägar.

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu gjorde undersökningar i Sinop Ayancık, där översvämningar inträffade efter kraftigt regn. Karaismailoğlu gjorde ett uttalande efter undersökningarna att från och med idag har regnets intensitet minskat och vattennivån i bäckbädden har också minskat. Karaismailoğlu påpekade att alla institutioner och ministerier är på alerten, "Vi står vid våra medborgare och vår nation med tusentals personal och tusentals byggnadsutrustning. Inte mycket har påverkats i denna region av de senaste regnen. Vi har vidtagit alla våra åtgärder för att förhindra att det händer i framtiden, säger han.

VÅRT ARBETE FORTSÄTTER PÅ BYVÄGAR OCH GRUPPVÄGAR

Karaismailoğlu påminde om att det inträffade en stor översvämningskatastrof i västra Svartahavsregionen i augusti förra året, "Tyvärr hade vi också förluster. Efter det vidtog vi våra åtgärder. Vi började vårt arbete snabbt. Vi har förnyat och byggt om dussintals av våra broar. Vi har byggt broar som är resistenta mot översvämningar och katastrofer. Bron som är synlig bakom oss nu är İkisubron, en av de viktiga strukturer som vi öppnade mitt i vintern. Vi har färdigställt många liknande broar i regionen. Tack vare dessa broar har våra regioner inte drabbats av de senaste regnet. Självklart har vi våra brister. Vi fortsätter att arbeta särskilt på byvägar och gruppvägar.”

VI HAR TILLVERKAT BETYDANDE AVSTÅND UNDER FÖRRA ÅRET

Karaismailoğlu noterade att betydande framsteg har gjorts under det senaste året och sa att medborgarna borde lyssna på varningarna. Karaismailoğlu sa att den här processen kommer att övervinnas utan att orsaka några problem, "Från och med nu har vi fokuserat på allt vårt arbete för att inte drabbas igen i händelse av en eventuell katastrof. Vi fortsätter dem. Vi är här för att granska arbetet med våra vänner. Vi är med vårt folk och vår nation. Som alltid kommer vi att ta oss igenom den här processen bekvämt.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar