Konstnären Arıca Hilton möter nobelkandidaten Adonis i Izmir

Artisten Arica Hilton möter nobelkandidaten Adonis i Izmir
Konstnären Arıca Hilton möter nobelkandidaten Adonis i Izmir

Konstnär som bor i Amerika, Arıca Hilton, träffade den Nobelnominerade poeten Adonis i Izmir. BayraklıPoeterna Adonis och Hilton, som kom till Izmir för att delta i en festival i Bayraklımöttes in sohbet Han.

Arıca Hilton, som flyttade till USA från Mersin med sin familj vid 6 års ålder, stödjer välgörenhetsorganisationer genom att ställa ut fotografier av världsberömda fotografer i USA. Det ger också ett stort stöd till misshandlade barn och hemlösa med inkomsten av dessa konstaktiviteter.

Arıca Hilton ägnar sitt liv åt konst

Arica Hilton, känd som multimediakonstnär, har drivit ett konstgalleri sedan 1985. Hon studerade också arkitektur och design. Hilton, som har ett stort intresse för poesi, fotografi och måleri, bor fortfarande i Chicago. Hiltons värdefulla verk driver stora konstgallerier i Chicago och finns i stora samlingar i USA, Europa och Asien.

Arica Hilton; Hon arbetar med kända namn som David Yarrow, Paul Nicklen, Cristina Mittermeier, David Gamble, Christian Voigt, İbrahim Kalın, Jack Perno, Adonis, Yasemin Aslan Bakiri, Marco Nereo Rotelli. Hilton är curator för världskända konstnärers utställningar och samarbetar även med organisationer som arbetar med globala, nationella och regionala rättvisefrågor. Hilton, som också fungerade som chef för Chicago Poetry Center under en period, valdes av New City till en av LIT 50: Who Really Books i Chicago 2011.

Hilton, som knöt olika kontakter i Izmir, fick också ett 145 år gammalt "Izmir Newspaper"-prov. Hilton, som inte kunde dölja sina känslor inför gåvan, uttryckte att han var väldigt glad.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar