Turkiet Försäkring och Turkiet Liv och Pension fick 4 Smart-i Awards

Vinnare av Turkiet Insurance och Turkiet Life and Pension Smart Award
Turkiet Försäkring och Turkiet Liv och Pension fick 4 Smart-i Awards

Smart-i Awards, Turkiets första och enda innovationsbaserade försäkringsprisprogram, hittade sina ägare. Türkiye Sigorta och Türkiye Hayat ve Emeklilik var de varumärken som fick flest utmärkelser och lämnade sina konkurrenter bakom sig genom att utöka totalt fyra utmärkelser vid Smart-i Awards, där 27 utmärkelser delades ut.

Turkey Insurance och Türkiye Hayat Emeklilik, som agerar med visionen att bära försäkringserfarenheten "från senare till tidigare" och hämtar sin styrka från dess namn, fortsätter att lägga till nya utmärkelser till utmärkelserna de har fått. Turkey Insurance och Turkey Life and Pensions, som fick fyra utmärkelser vid Smart-i Awards, Turkiets första och enda innovationsbaserade försäkringsutmärkelseprogram som organiseras av Access Media, fick totalt 10 utmärkelser, 10 guld, 7 silver, 27 brons, i nio olika kategorier.Det gjorde också skillnad som den grupp som fick flest priser vid ceremonin.

Nådde fyra priser i tre kategorier

Smart-i Awards, som anordnades för första gången i år för att stödja produkter och tjänster som syftar till utveckling av försäkringar och för att uppmuntra kreativitet inom sektorn, hittade sina ägare med en ceremoni som hölls på İş Sanat Cultural Center torsdagen den 23 juni. Vid ceremonin, där priser delades ut i kategorierna digital transformation, mest innovativa produkten, bästa marknadsföring, marknadsföringsframgång, mest innovativa accelerationsprogram, förändringsmakare, socialt ansvar, innovativ kundinteraktion och upplevelse, Årets team och InsurTech of the År, Turkiet Insurance och Turkiet Life and Pensions upplevde lyckan att kunna nå utmärkelser i tre olika kategorier totalt.

Turkey Insurance, som fick Golden Smart-i-utmärkelserna i kategorin Socialt ansvar med sina projekt "Let's Walk Together-WeWALK" och "New Generation Insurance School" i kategorin Changemakers, ansågs också värda tre Golden Smart-i-utmärkelser i kategorin Årets lag med sitt "Corporate Communication Team". Turkiet Life and Pensions, å andra sidan, fick Silver Smart-i-priset med sitt "Seven Cities, Seven Good People"-projekt i kategorin Changemakers.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar