Hur man får gratis kryptovaluta på WhiteBIT KazanIR: Mest populära vägarna

hur är whitebit cryptocurrency kazanilir
hur är whitebit cryptocurrency kazanilir

Kryptovaluta kan inte erhållas bara genom att köpa den. Många handelsplattformar erbjuder en mängd olika utlottningar, tävlingar och hänvisningsprogram som tillåter användare att ta emot digitala valutor som priser. I den här artikeln, WhiteBIT på kryptobörsen kryptovaluta gratis kazanVi kommer att berätta för dig de enklaste sätten att göra det.

Belöning för autentisering

Autentisering är en vanlig procedur på kryptovalutabörser som ger extra säkerhet till ditt konto, vilket kräver dina personuppgifter.

Genom att verifiera din identitet på WhiteBIT öppnar det inte bara för nya möjligheter för dig att använda utbytet, utan låter dig också delta i månatliga utlottningar. prispott och kazanFölj WhiteBITs sociala medier för uppdaterad information, eftersom antalet ögonblick kan ändras varje månad.

Du kan sälja, handla eller bara behålla kryptot du får som belöning i ditt saldo och vänta på att priset ska stiga.

Frågestunder

Frågestunden är en form av kommunikation genom kryptoprojekt där WhiteBIT-representanter ställer frågor om projektets funktioner, mål och sätt att uppnå dem. Sessioner hålls ofta i Telegram i textformat.

Användare ställer själva frågor under sessionen genom att fylla i ett formulär. De mest intressanta väljs sedan ut och tillfrågas till teammedlemmarna i projektet i frågestunden. Författarna till de bästa frågorna hittar inte bara den önskade informationen, utan får också en del av prispotten.

Köp och sälj tävlingar

Om du anser dig vara en skicklig användare är det precis vad du behöver. WhiteBIT anordnar regelbundet handelstävlingar i samarbete med olika projekt. KazanFör att kvalificera dig måste du nå den största handelsvolymen på ett givet par under evenemangsperioden.

Priser i projektets kryptovaluta delas ut till alla användare som kommer in på topplistan. Leaderboarden innehåller vanligtvis 20 rankningar och mängden belöningar som ska erhållas beror på rankningen i listan.

Jag-mig-tävlingar

Det är en annan typ av aktivitet som görs i samarbete med kryptoprojekt. I det här evenemanget, genom att skapa och lägga upp ett meme om ett specifikt ämne under evenemangets hashtag kazanDu kan få tre. Memet i fråga kan vara i bild-, text- eller videoformat. Det viktiga är att vara kreativ! KazanMoment bestäms av projektet och belönas med kryptovaluta.

Referensprogram

Utöver ovanstående har WhiteBIT även ett remissprogram som belönar användare som tar med nya användare till utbytet. Bjud bara in dina vänner till handelsplattformen med hjälp av en hänvisningslänk eller QR-kod. Därefter får du 40 % av transaktionsavgifterna som betalas av de användare du hänvisar varje månad. Ju fler personer du bjuder in, desto fler förmåner får du!

Som du kan se behöver du inte köpa kryptovalutor för att få det. Istället gratis krypto på WhiteBIT kazanDu kan använda metoderna vi listade i den här artikeln för att göra detta. I vissa fall kan du lita på dina färdigheter, i andra fall kan du bara lita på tur. Välj den väg som passar dig bäst och vidta åtgärder!

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar