Det är möjligt att säga "stopp" till yrkessjukdomar

Det är möjligt att stoppa yrkessjukdomar
Det är möjligt att säga "stopp" till yrkessjukdomar

Dräger Turkiet började med sloganen "Technology for Life" och producerade nya teknologier och lösningar för att skydda, stödja och rädda människoliv i 133 år, och har tagit upp vikten av arbetssjukdomar och säkerhet på agendan igen med virtual reality-spelet "The Right Mask Saves Life" på Meydan Istanbul AVM. bar den. Enligt Världshälsoorganisationens Global Monitoring Report dör 450 tusen människor varje år på grund av exponering för luftföroreningar, ämnen, gaser och rök på jobbet.

Anställda som arbetar i industrianläggningar, gruvor, miljöer där farliga material finns eller där syrehalten och mängden giftiga ämnen kan förändras när som helst, står inför ett allvarligt hälsohot. Giftig luft kan orsaka dödliga sjukdomar genom att påverka lungorna. Vid det här laget är personlig skyddsutrustning och användning av rätt mask av stor vikt. Siffrorna som avslöjas av "Joint Estimates of the Burden of Work-Related Disease and Injury, 2000-2016: Global Monitoring Report" som utarbetats i samarbete med Världshälsoorganisationen (WHO) och Internationella arbetsorganisationen (ILO) är ganska slående. De flesta arbetsrelaterade dödsfall beror på luftvägs- och hjärt-kärlsjukdomar. Enligt rapporten dog 2016 miljoner människor 1,9 på grund av arbetsrelaterade sjukdomar och skador. 81 procent av dödsfallen berodde på icke-smittsamma sjukdomar. Exponering för luftföroreningar (partiklar, gas, rök) på arbetsplatsen orsakade 450 tusen dödsfall.

"RÄTT MASK RÄDDAR LIV"

Dräger Turkiets sociala medvetenhet kazanTre olika anläggningar, nämligen snickeri, svetsverkstad och färgverkstad, återupplivades. I varje anläggning släpptes gas och damm ut i enlighet med utfört arbete, och varje spelare försökte skydda sin andning genom att bära en mask lämplig för miljön så snart som möjligt. I spelet, där varje deltagares hälsofält också är närvarande, minskade hälsofältet varje gång spelaren spenderade utan att bära rätt mask, och användningen av rätt mask gjorde att hälsofältet kunde skyddas. I varje miljö där andningsskydd krävs med mask; Vinnaren av spelet, som syftar till att förklara att vara utan mask kan orsaka allvarliga skador på människors hälsa, fick en iPad Mini i present. Dessutom gjordes en träddonation från Tema med budskapet ”Du andas in i världen med Dräger” på uppdrag av alla deltagare.

BERİL KAYA: VÅRT HUVUDMÅL ÄR ATT SKYDDA, STÖDJA OCH RÄDDA MÄNNISKELLIV

Dräger Turkey Marketing Director Beril Kaya uttalade att de syftade till att understryka effekterna av att använda rätt mask på människors hälsa med evenemanget och tillade:

”Som Dräger är vårt främsta mål under 133 år; att producera teknologi för livet och att skydda, stödja och rädda människoliv på alla områden där liv finns. Vi vet att masker på något sätt har satt sig på vår agenda på grund av den senaste pandemin; men i över hundra år har det alltid varit ett av våra huvudfokus som Draeger att producera den mest pålitliga masken för att skydda anställdas hälsa i alla typer av tuffa miljöer, från dammmasker till gasmasker. Vi är medvetna om vikten av att välja rätt mask och filter efter den arbetsmiljö som används, både för att säkerställa de anställdas komfort och för att skydda deras hälsa, och vi vill att denna medvetenhet ska förekomma hos oss alla, från de minsta till den största. Med detta syfte syftade vi till att öka medvetenheten om effekterna av att välja rätt mask på människors hälsa, tillsammans med en trevlig atmosfär, i det virtuella verklighetsspeleventet som vi höll med fokus på "The Right Mask Saves Lives".

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar