Det fjärde ungdomslägret hålls i Alaçatı Oasis

Det fjärde ungdomslägret hålls i Alacati Oasis
Det fjärde ungdomslägret hålls i Alaçatı Oasis

Det fjärde av ungdomstältlägren, där Izmir Metropolitan Municipality samlar ungdomarna med natur och underhållning, kommer att hållas i Alaçatı Oasis mellan 4-6 juli.

Det fjärde av "Ungdomstältläger" startade i linje med den ungdomsorienterade stadsvisionen av Izmirs borgmästare Tunç Soyer börjar i Alaçatı. Efter Olivelo Living Park i İnciraltı, Çandarlı och Güzelbahçe Yelki kommer lägret som kommer att hållas i Çeşme Alaçatı Oasis mellan 4-6 juli att hållas med temat "natur och hav". Unga människor som kommer att njuta av det unika havet i Çeşme på Ilıca Beach under det tre dagar långa lägret kommer att kunna delta i ett komplett utbud av program från Aqua Park-evenemanget till konserten.
Ansökningar till läger öppna för ungdomar mellan 18-26 år kan göras via gencizmir.com. Ungdomar vars ansökningar accepteras kan bara gå med i lägret genom att ta med sig sina tält, beroende på lägerplats och datum de väljer.

Datumen för nästa ungdomstältläger är följande;

19-21 juli: Candarli
29-31 juli: Özdere
2-4 augusti: Alaçatı
15-17 augusti: Bergama Kozak

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar