Ordu Dynamic Junction Works Avlasta trafiken

Army Dynamic Junction Studier avlastar trafiken
Ordu Dynamic Junction Works Avlasta trafiken

Arbetet med "dynamisk korsning" som utförts av Ordu Metropolitan Municipality har minskat trafiktätheten. Speciellt i Altınordu-distriktet och Ünye-distriktet, där trafikproblemet har blivit oupplösligt, har en märkbar lättnad uppnåtts i trafikbelastningen i distriktet med de senaste korsningsarbetena.

Förare som har lidit i åratal på grund av de gammaldags rondellerna som ligger i huvudvägarna i Altınordu-distriktet och inte kan svara på dagens förhållanden, säger Ordu Metropolitan Municipality Mayor Dr. Den fick komfort med de dynamiska korsningarna byggda under nära uppföljning av Mehmet Hilmi Güler.

I distriktet Ünye minskade de arbeten som utfördes vid Industry Junction och Yunus Emre Junction, som gradvis blir ett stort problem i trafikflödet, trafiktätheten i regionen.

Med den nya typen av korsningar som byggdes av Storstadskommunen minskade väntetiden i trafiken samtidigt som stadstrafikbelastningen minskade kraftigt.

BESTÄLLNING AVSLUTAD VID 13 INTENSIVT ANVÄNDA CROSSER

Fidangör Junction, Schools Junction, Ata Industry Junction, New Bus Station Junction, Pool Junction, Four Road Junction, Russian Market Junction, Mevlana Junction, Ulubey Junction, Organized Industry Junction, Municipality Junction och Ünye, som har varit oupplösliga på grund av trafikstockningar i Altınordu-distriktet i åratal. Vid Industry Junction och Ünye Yunus Emre Junction gjorde Metropolitan Municipality nya arrangemang i linje med dagens behov.

Med det hårda arbetet påbörjat vid 13 korsningar byttes oregelbundna ljussystem ut. Genom att skapa körfält för fordon som svänger höger och vänster på huvudvägen och sidovägen hindrades trafikflödet från att sakta ner och fler fordon fick passera under samma ljusperiod. Genom att minska signalfaserna i korsningar har väntetiderna reducerats avsevärt. Tiden för fotgängares passage har utökats och deras säkerhet har säkerställts.

SPARA TID OCH BRÄNSLE

Med de moderna dynamiska korsningar som byggts i staden har minskad väntetid i trafiken och avlastning av trafikbelastningen kraftigt minskat tids- och bränslebesparingarna för medborgarna.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar