Allt om ögonritningskirurgi

Allt om ögonbindelkirurgi

Ögonritningskirurgi utförd för att eliminera synfel i ögat ger permanent eliminering av ögonsjukdomar som närsynthet, översynthet och astigmatism. Brytningsdefekter i människors ögon förhindrar en sund syn utan användning av kontaktlinser eller glasögon. Denna situation orsakar en minskning av livskomforten för personen. Det befintliga problemet elimineras genom att utföra en laseroperation, känd som ögonritningsoperation.

ds

Vad är ögonritningskirurgi?

Sedan urminnes tider användes glasögon när ögonsjukdomar inträffade. Senare ökade användningen av kontaktlinser. Men användning av glasögon och kontaktlinser, infektion, torra ögon, svårigheter som att ständigt ta på och av ställs inför människor. Till följd av de nackdelar som uppstår med glasögon och kontaktlinser har människor sökt vård.

Den tekniska utvecklingen som har dykt upp under de senaste 20 åren inom ögonområdet har gett allvarliga fördelar för människor. ögonritningsoperation Med ögonlaserapparaterna som används för operation har både operationshastigheten och behandlingens framgång ökat.

Vad är ögonritningskirurgi?

Denna operation, som utförs för att eliminera störningar på avstånd och nära syn, är känd som ögonritningsoperation bland människor. Som ett resultat av detaljerade undersökningar och tester som ska utföras av läkaren, utförs operationen på personer vars ögonstruktur är lämplig. Det viktiga i detta skede är faktorer som hornhinnans struktur och tjocklek, patientens ålder, ögonnummer och komorbiditeter. Efter att ha undersökt alla kriterier planeras laseroperation för ögonritning.

Laser, som är en typ av ljus, används vanligtvis inom olika sektorer. Lasern, som används för ögonritningskirurgi, skär eller bränner inte på något sätt. I detta skede uppmanas patienten att titta på det blinkande ljuset i 10 till 15 sekunder under operationen. Under operationen omformas den yttersta ytan av hornhinnan. Medan lyft utförs vid översynthet, är hornhinnans yta tillplattad i närsynthet. Idag, med den utvecklande tekniken, görs ett val mellan No Touch Laser och LASIK metoder beroende på ögats tillstånd.

Hur utförs ögonritningskirurgi?

De allmänna procedurerna är nästan desamma i de 2 mest använda ögonkirurgismetoderna;

 • För operationen tas patienten till rummet och läggs med framsidan uppåt.
 • Särskilda droppar används för båda ögonen och ögonen är bedövade. På så sätt uppstår ingen smärta under operationen.
 • Efter droppen steriliseras området runt båda ögonen med batikon.
 • Ansiktet är täckt med ett genomskinligt lock så att mun och näsa blottas.
 • Särskilda upprullningsdon är placerade för att hålla ögonen öppna.
 • Behandling tillämpas för båda ögonen i samma session.

I LASIK-metoden förbereds hornhinnefliken med ett specialverktyg och laserstrålen skickas till det relevanta området i 10 till 15 sekunder, medan laserstrålen appliceras i 1 minut utan kontakt med ögat under No Touch Laser .

Det är nödvändigt att undvika att klia eller gnugga ögat de första 4 dagarna efter operationen. Resultaten av operationen avslöjas fullt ut med de kontroller som ska göras med intervall som bestäms av läkaren.

Priser för ögonritningskirurgi

Tidigare utfördes ögonritningsoperationer av väldigt få namn, så priserna var relativt höga. Med tiden som gått har förändringar i priserna för dessa verksamheter också visat sig genom att de tillämpas mycket oftare och med den tekniska utvecklingen. När kostnaderna för kontaktlinser och glasögon jämförs är det dessutom till och med möjligt för personen att öka på sikt. Den som önskar kan bli av med synproblemen i sina ögon genom att kontakta oss om de uppfyller lämpliga förutsättningar.

Ögonritningskirurgi utförd för att eliminera synfel i ögat ger permanent eliminering av ögonsjukdomar som närsynthet, översynthet och astigmatism. Brytningsdefekter i människors ögon förhindrar en sund syn utan användning av kontaktlinser eller glasögon. Denna situation orsakar en minskning av livskomforten för personen. Det befintliga problemet elimineras genom att utföra en laseroperation, känd som ögonritningsoperation.

Vad är ögonritningskirurgi?

Sedan urminnes tider användes glasögon när ögonsjukdomar inträffade. Senare ökade användningen av kontaktlinser. Men användning av glasögon och kontaktlinser, infektion, torra ögon, svårigheter som att ständigt ta på och av ställs inför människor. Till följd av de nackdelar som uppstår med glasögon och kontaktlinser har människor sökt vård.

Den tekniska utvecklingen som har dykt upp under de senaste 20 åren inom ögonområdet har gett allvarliga fördelar för människor. ögonritningsoperation Med ögonlaserapparaterna som används för operation har både operationshastigheten och behandlingens framgång ökat.

Vad är ögonritningskirurgi?

Denna operation, som utförs för att eliminera störningar på avstånd och nära syn, är känd som ögonritningsoperation bland människor. Som ett resultat av detaljerade undersökningar och tester som ska utföras av läkaren, utförs operationen på personer vars ögonstruktur är lämplig. Det viktiga i detta skede är faktorer som hornhinnans struktur och tjocklek, patientens ålder, ögonnummer och komorbiditeter. Efter att ha undersökt alla kriterier planeras laseroperation för ögonritning.

Laser, som är en typ av ljus, används vanligtvis inom olika sektorer. Lasern, som används för ögonritningskirurgi, skär eller bränner inte på något sätt. I detta skede uppmanas patienten att titta på det blinkande ljuset i 10 till 15 sekunder under operationen. Under operationen omformas den yttersta ytan av hornhinnan. Medan lyft utförs vid översynthet, är hornhinnans yta tillplattad i närsynthet. Idag, med den utvecklande tekniken, görs ett val mellan No Touch Laser och LASIK metoder beroende på ögats tillstånd.

Hur utförs ögonritningskirurgi?

De allmänna procedurerna är nästan desamma i de 2 mest använda ögonkirurgismetoderna;

 • För operationen tas patienten till rummet och läggs med framsidan uppåt.
 • Särskilda droppar används för båda ögonen och ögonen är bedövade. På så sätt uppstår ingen smärta under operationen.
 • Efter droppen steriliseras området runt båda ögonen med batikon.
 • Ansiktet är täckt med ett genomskinligt lock så att mun och näsa blottas.
 • Särskilda upprullningsdon är placerade för att hålla ögonen öppna.
 • Behandling tillämpas för båda ögonen i samma session.

I LASIK-metoden förbereds hornhinnefliken med ett specialverktyg och laserstrålen skickas till det relevanta området i 10 till 15 sekunder, medan laserstrålen appliceras i 1 minut utan kontakt med ögat under No Touch Laser .

Det är nödvändigt att undvika att klia eller gnugga ögat de första 4 dagarna efter operationen. Resultaten av operationen avslöjas fullt ut med de kontroller som ska göras med intervall som bestäms av läkaren.

Priser för ögonritningskirurgi

Tidigare utfördes ögonritningsoperationer av väldigt få namn, så priserna var relativt höga. Med tiden som gått har förändringar i priserna för dessa verksamheter också visat sig genom att de tillämpas mycket oftare och med den tekniska utvecklingen. När kostnaderna för kontaktlinser och glasögon jämförs är det dessutom till och med möjligt för personen att öka på sikt. Den som önskar kan bli av med synproblemen i sina ögon genom att kontakta oss om de uppfyller lämpliga förutsättningar.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar