Akçaray sommartidtabellsansökan har börjat!

Akcaray Sommartid-applikation har startat
Akçaray sommartidtabellsansökan har börjat!

TransportationPark, ett av Kocaeli Metropolitan Municipalitys medlemsförbund, har ändrat sina spårvagnstjänster i och med sommarsäsongens ankomst. Medborgarna kommer att kunna resa till sent på natten, med flyg som sträcker sig till 01:30 på natten inom ramen för sommartid. Från och med idag har Akçaray-spårvagnen gått över till sommartid. Akçaray, som tillhandahåller service med 20 spårvagnar längs 18 km-linjen, kommer att göra sin sista resa genom att avgå från strandvägen kl. 01:30 på natten.

SOMMARRESTIMMAR PÅ SPÅRVAGNEN

Akçaray kommer att göra sitt första flyg som avgår från busstationen på vardagar kl. 05 och sitt sista flyg kl. 50 på natten. Från strandvägsstationen kommer den att göra sin första resa kl 01:00 och göra sin sista resa kl 06:25. På söndag gör den sitt första flyg från busstationen kl. 01 och sitt sista flyg kl. 30. Beach Road kommer att göra sin första tur 06:00 och sin sista tur 00:30. Flygintervall kommer att tillhandahållas var 06:e minut under rusningstid. Akçaray kommer att erbjuda medborgarna en snabb, säker och bekväm transportmöjlighet.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar