Sea Level Theatre Festival avslutas i Ayvalık

Ayvalikta Sea Level Theatre Festival avslutas
Sea Level Theatre Festival avslutas i Ayvalık

Ayvalık Sea Level Theatre Festival avslutades med en fantastisk final efter ett helt 4-dagars program.

I läktarna som satts upp i området Büyükpark i Ayvalık kommun, togs framträdanden av gatukonstnärer följt av pjäsen "God of Wildness" på scenen. Kända skådespelare; Güven Kıraç, Binnur Kaya, Levent Ülgen och Dolunay Soysert spelade i pjäsen; Historien om föräldrarna, som gick samman för att hitta en medelväg efter deras barns bråk, berättades på ett underhållande språk.

I slutet av pjäsen, som fyllde amfiteatern med skratt från tusentals teaterälskare, fick mästerkonstnärer stående ovationer i minuter.
Konserten som hölls av gruppen Full Kadehi Ters Tut efter pjäsen väckte stor uppmärksamhet från unga musikälskare.

Genom att göra ett uttalande till journalisterna om Sea Level Theatre Festival, som hölls för första gången i Ayvalık, förkunnade Ayvalıks borgmästare Mesut Ergin att festivalen kommer att fortsätta under de kommande åren och sa: "För att vi såg det; Inom ramen för festivalprogrammet fanns det evenemang värda Ayvalık. Förutom workshops och barnleksföreställningar spridda över hela staden under dagen, var festivalprogrammet fullt av teaterpjäser för vuxna och konserter av kända musikgrupper i amfiteatern på kvällarna. Jag vill tacka alla som bidragit, säger han.

Den berömda skådespelerskan Fırat Çelik, som följde händelserna under festivalen och deltog i en pjäs, sa också: "Vi har kommit till slutet av en riktigt vacker festival. Jag är verkligen glad över att vara här. För vi såg väldigt bra matcher. Det var fantastiskt att föra underhållning och kultur-konst tillsammans med konserter. Att det fanns spel och teaterverkstäder för barn gjorde mig väldigt glad. Mina hjärtliga gratulationer till alla inblandade. "Det var en riktigt bra festival", sa han.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar